Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 17.04.2021. 10:30

Inovacije u ribarstvu: Objavljeni su natječaji za mjere I.I i II.I

Objavljeni su natječaji z Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo, obavijestili su iz Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva. 

Foto: Leticija Hrenković
  • 1.701
  • 27
  • 0

Objavljeni su Natječaji za Mjeru I.I "Inovacije" i Mjeru II.I "Inovacije“ iz Operativnog programa za pomorstvo i ribarstvo, obavijestili su iz Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva. 

Predmet natječaja za Mjeru I.I, pojašnjavaju, su aktivnosti koje se provode s ciljem uvođenja ili razvoja novih ili značajno unaprijeđenih proizvoda i opreme, postupaka, tehnika te sustava upravljanja i organizacije u ribarstvu, uključujući na razini prerade i stavljanja na tržište proizvoda ribarstva sukladno članku 3. Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore.

Najviši iznos po korisniku na temelju ovoga Natječaja je 100.000 eura u protuvrijednosti u kunama.

Što se tiče Mjere II.I, predmet ovoga Natječaja su aktivnosti razvoja tehničkih, znanstvenih ili organizacijskih znanja u akvakulturnim uzgajalištima, razvoja ili uvođenja na tržište novih akvakulturnih vrsta s dobrim tržišnim potencijalom, novih ili znatno poboljšanih proizvoda, novih ili poboljšanih postupaka i upravljačkih i organizacijskih sustava te ispitivanja tehničke ili ekonomske izvedivosti inovativnih proizvoda ili postupaka sukladno članku 3. Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore. 

Najviši iznos po korisniku je 500.000 eura u protuvrijednosti u kunama.

Za obje mjere korisnik podnosi Zahtjev za potporu na obrascu Zahtjeva za potporu i obavezno prilaže propisanu dokumentaciju.

Obrazac se popunjava u elektroničkom obliku te se potpisan i ovjeren od strane korisnika podnosi u tiskanom obliku preporučenom poštom ili osobno, zajedno s obveznom dokumentacijom, u zatvorenoj omotnici na čijoj poleđini treba čitko ispisati ime i adresu pošiljatelja i dostaviti je na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, Uprava ribarstva, Ulica grada Vukovara 78, 10000 Zagreb, s naznakom: "Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere I.1. Inovacije – ne otvarati" / "Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere II.1. Inovacije – ne otvarati".

Više informacija o Natječajima možete pronaći ovdje

Rok za podnošenje za oba traje do 2. kolovoza 2021. godine.


Tagovi

Natječaj Mjera I.I Mjera II.I Akvakultura


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.