Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uprava ribarstva
  • 06.01.2019. 18:00

Generirane dozvole za rekreacijski ribolov bez naknade za 2019. godinu

Tko ima pravo na dozvolu bez naknade? Provjerite!

Foto: Pixabay/1643606
  • 1.601
  • 91
  • 0

Uprava ribarstva Ministarstva poljoprivrede obavještava da su godišnje dozvole za rekreacijski ribolov i ribolov ostima, vršama za lov ribe, stajaćim parangalima i uporabu umjetne rasvjete generirane u sustavu Uprave ribarstva za 2019. godinu.

"Pravo na dozvolu bez naknade ostvaruju bivši ovlaštenici važećih povlastica za mali obalni ribolov kojima je povlastica ukinuta na njihov zahtjev, osobe koje su imale važeće odobrenje za mali ribolov, a zahtjevom su odustale od prelaska u mali obalni ribolov te osobe koje su imale važeće odobrenje za mali ribolov i podnijele su zahtjev za prelazak u mali obalni ribolov, a još nisu udovoljili kriterijima za izdavanje povlastice te su na rang listi "ispod crte“. Podsjećamo da je za potrebe kontrole nužno uz sebe imati identifikacijsku ispravu i eventualno, broj dozvole. Pojašnjavamo kako ribolovac ne mora imati u ribolovu tiskanu dozvolu te je dokaz o posjedovanju dozvole to da se isti nalazi u tablici, odnosno u bazi prodanih dozvola", navodi Uprava ribarstva. 

Osobe koje ostvaruju pravo na rekreacijske dozvole bez naknade svoj broj dozvole mogu dobiti u područnoj jedinici ili pozivom ribarskom monitoring centru (01/6443-188).


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Uprava ribarstva Dozvole Rekreacijski ribolov


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!