Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ulov života
  • 15.03.2018. 13:30

Došla u posjet sinu, otišli ribariti pa ulovila ribu tešku 62 kilograma!

Nisam mogla vjerovati kolika je ta riba kad joj je provirila glava iz mora. Bila je veličine fotelje!, kazala je Sue.

Foto: Brendon Shinnick/Reel Force Charters
  • 422
  • 45
  • 0

Britanka Sue Elcock (68) teško da će ikada zaboraviti ovogodišnji Dan žena. Sue je, naime, posjetila sina Simona i snahu Michelle koji žive u Perthu, Australija i sa sinom, kao i nekoliko puta prije, otišla u ribolov. Iz ribolova se vratila s ribom teškom 62 kilograma! Morsko čudovište (bass groper), kako prenosi foxnews, uz činjenicu da je težilo čak 62 kilograma, bilo je dugo 1,62 metar - pet centimetara dulje nego li je Sue visoka!

"Moj najveći ulov dosad je bio oko 30 centimetara. Nisam mogla vjerovati kolika je ta riba kad joj je provirila glava iz mora. Bila je veličine fotelje", rekla je Sue.

Šetao uz more, primijetio da mu se nešto događa oko barke pa ulovio lignjuna teškog 6,4 kg!

Borba s ribom trajala je 40 minuta. Izvući je na brod uspjelo je sinu i prijateljima koje je također poveo sa sobom u, očito, ribolov života. Naravno, Sue je ufotkana s ulovom i odmah završila na stranici Real Force Charters gdje se, inače, australski ribari hvale svojim ulovima. 


Tagovi

Ulov More Riba


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).