Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 14.10.2015. 12:25

Za poljoprivrednu opremu 265 tisuća kuna

I poljoprivredno gospodarstvo Marijanović iz Nijemaca obnovilo je poljoprivrednu mehanizaciju zahvaljujući novcu iz IPARD programa.

  • 572
  • 95
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Marijanović Krunoslava iz Nijemaca u Vukovarsko-srijemskoj županiji, isplaćeno je 265 tisuća kuna za ulaganje u poljoprivrednu mehanizaciju i opremu. Kupljeni su traktor, podrivač, rasipač, teška drljača i tanjurače. OPG se bavi ratarstvom i proizvodnjom povrća.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 OPG Krunoslav Marijanović Nijemci Vukovarsko-srijemska županija Traktor Podrivač Rasipač Teške drljače Tanjurače


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.