Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Se-kra
  • 12.11.2017. 19:30

Vrijeme je novac, a s novom Kubota MGX III štedite oboje!

U Se-kru je stigla nova Kubota MGX-III serija vrhunske japanske kvalitete! Ovi traktori obavljaju najteže i najzahtjevnije poslove uz maksimalne performanse i kod stalnih napora.

  • 1.531
  • 207
  • 0

U Se-kru je stigla nova Kubota MGX-III serija vrhunske japanske kvalitete! Ovi traktori obavljaju najteže i najzahtjevnije poslove uz maksimalne performanse i kod stalnih napora. Sve ovo dolazi uz razumnu cijenu. Kubota ispunjava zahtjeve svojim agregatima, pogotovo kod težih radova. Iznenadit će vas svojim performansama, snagom, kao i niskom potrošnjom goriva.

Kubota MGX III serija stigla u Se-kru!

Kubota MGX III je pametna i svestrana serija među profesionalnim traktorima. Moderna tehnologija agregata omogućuje rad u teškim uvjetima sa ogromnom efikasnošću, a agregati su iznimno prijateljski za okoliš. Vaš rad čini iznenađujuće jednostavnim i ugodnim uz pomoć prijenosa od 8 stupnjeva (powershift), Bi-speed sistema skretanja i snažne podizne moći.

Iskoristite mogućnosti MGX III serije kako bi postigli uspjeh uz minimalan napor.

Maksimalna snaga pri manjoj brzini okretaja!

Ispod haube MGX III serije nalaze se agregati koji sadrže najnoviju tehnologiju i podržavaju izazovne EU standarde emisija ispušnih plinova. Visokoefikasni agregati nisu samo ekonomički i čisti, nego su i izrađeni za pružanje maksimalnih performansi kod najtežih uvjeta rada.

Kubota je smnajila maksimalnu brzinu okretaja agregata V3800 sa 2.600 okr/min na 2.400 okr/min. Ovako je dodatno smanjena već niska potrošnja i povećan je vijek trajanja, a smanjena je i buka. Nadalje, optimizirana je snaga i okretni moment svih Kubota agregata. Kao rezultat, V6108 agregati postižu maksimalnu snagu pri manjoj brzini okretaja. Ovo također ima pozitivan efekt na razinu buke unutar kabine i potrošnju goriva.

Kao i do sada, Kubota M serija dolazi na tržište sa jamstvom od 3 godine ili 3.000 radnih sati.

Jeste li znali? Kubota proizvodi vlastite agregate i vodeći je svjetski proizvođač za industrijske dizelske agregate ispod 100 KS. Iznenadili biste se i ako još ne znate ispod kojih se sve hauba nalaze Kubota agregati. Glavni čimbenici ovakvog uspjeha su vrhunska kvaliteta i efikasnost.

Snažna podizna moć traktora

Inteligentan i jednostavan za korištenje, powershift prijenos pruža odabir stupnjeva i brzine kretanja jednostavno, pomoću tipke. Automatski način rada pomaže kod promjene vrste tla i nagnutim terenima. Jedinstven u klasi, powershift prijenos sa 8 stupnjeva u tri grupe omogućuje ukupno 24/24 stupnjeva prijenosa - dovoljno da pokrije najširu upotrebu. Ovisno o situaciji, podizanje ruke sa oslonca nije potrebno kako bi promijenili stupanj. Dvije dodatne tipke su unutar dohvata.

Ekstremno produktivan, hidraulički sistem visokih performansi, teške priključke koristi sa lakoćom. Neovisno o priključku kojeg koristite, MGX III serija ima podiznu moć na podiznim polugama, kao i utovarivaču.

Kabina Kubota MGX III serije

Kabina MGX III serije ne zahtjeva fleksibilnost prilikom ulaska i izlaska, kao što je slučaj kao što je slučaj kod nekih drugih proizvođača. Prostranoj kabini serije jednako jednostavno možete pristupiti s obje strane. Unutar kabine očekuje vas zračno sjedalo vozača i pomoćno sjedalo suvozača. Kontrolna ploča i svi kontrolni elementi MGX III serije logično su smješteni te su nadohvat ruke.

U brošuri ispod članka pronađite više informacija o Kubota MGX III seriji!

Podignite rad sa prednjim utovarivačem na višu razinu

Kubota traktori obavljaju najteže poslove

Jednostavan i brz rad dvije su značajke koje definiraju kombinaciju Kubota traktora i utovarivača. Traktor omogućuje savršenu vidljivost iz kabine, uključujući i utovarivač u najvišoj poziciji, uz pomoć velikog krovnog prozora. Uz utovarivač moguće je ugraditi i dodatnu opremu: brzo spajanje, Kubotin sistem amortizacije utovarivača, hidraulični ventil za treću funkciju itd.

Specijalist za okretnost

Zahvaljujući izvanrednoj trakciji i jedinstvenoj okretnosti MGX III serije, možete savladati bilo koji zadatak u radu, na cesti ili farmi - i biti ugodno iznenađeni. Ovi traktori povećavaju produktivnost i kod teških uvjeta rada.

MGX III serija može se opremiti ISOBUS tehnologijom, što uvelike štedi novac i vrijeme te omogućuje da posao završite bez stresa.

U videu pogledajte Kubota MGX-III seriju u radu!

Za više informacija o seriji traktora Kubota MGX-III, obratite se na +385 98 296 349 ili jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

Se-kra Kubota Traktor MGX-III serija Motor Snaga Udobnost Japanska kvaliteta


Partner

Se-kra d.o.o.

Sesvetski Kraljevec, Hrvatska
tel: 01 / 2047 - 888, e-mail: se-kra@se-kra.hr web: http://www.se-kra.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer