Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 07.07.2017. 09:00

Valtra ne prestaje s novitetima - upoznajte S394!

Valtra širi svoju četvrtu generaciju S serije predstavljanjem novog modela S394. Sa 405 KS ovaj model ne samo da nudi više snage, već dolazi i s potpuno revidiranim korisničkim sučeljem unutar prostrane kabine!

Foto: valtra.com
  • 3.004
  • 204
  • 0

Valtra širi svoju četvrtu generaciju S serije predstavljanjem novog modela S394. Sa 405 KS ovaj model ne samo da nudi više snage, već dolazi i s potpuno revidiranim korisničkim sučeljem unutar prostrane kabine. Dizajniran i projektiran u Finskoj, nova multifunkcionalna Valtra sa SmartTouch naslonom za ruku udobnost i kontrolu podiže na potpuno novu razinu.

Valtra SmartTouch, koji će biti dostupan na četvrtoj generaciji S serije, omogućuje potpunu prilagodbu funkcijskih tipki i korisničkih profila, čineći S seriju savršeno prilagođenom za jednog ili više operatera.

Pouzdan motor i prijenos

Novi traktor S394 pokreće AGCO Power 84 AWF motor sa značajkom dinamičnog ubrzanja i praktičnom snagom za sve vrste radova. Sada su troškovi servisa ovog SCR-a još manji zahvaljujući novom hidrauličkom podešivaču. Serija Valtra S bila je prvi model motora za uvođenje sustava kontrole emisije SCR u 2008. godini, a traktor četvrte generacije nudi najnoviju verziju SCR sustava s uštedom goriva.

Snaga se prenosi kroz pouzdan AVT prijenos. Operater preko automatske papučice ili ručke optimizira potrošnju goriva, rad traktora i udobnost vožnje. Dostupno je i ručno podešavanje prijenosa. Integirani zglobovi imaju kapacitet od 12 tona na stražnjoj strani i pet tona ispred. Hidraulika producira do 205 litara u minuti kroz najviše šest ventila na stražnjoj strani i tri na prednjoj strani.

Valtra S serija

Valtra je poznata po tome što nudi produktivnost pri radu u oba smjera. Sustav TwinTrac obrnutog pogona povećava učinkovitost rada u širokom rasponu zadataka, kao što su košnja, drobljenje i rezanje.

Rad u obrnutom smjeru može uštedjeti do 10% goriva i vremena zahvaljujući povećanoj vidljivosti, većoj snazi stražnje strane traktora te boljem položaju za vozača.

SmartTouch korisničko sučelje

Valtra SmartTouch ima ergonomski naslon za ruku s višenamjenskom ručkom, prekidačima ventila, stražnjim povezivanjem i regulacijom zglobnog vratila, zaslonom osjetljivim na dodir i kontrolnom pločom, omogućujući da su sve funkcije traktora u blizini upravljača.

Serijska proizvodnja novih modela S serije, uključujući i S394 počet će ovo ljeto. Novi modeli bit će dostupni na raznim sajmovima i dostupni za probne vožnje od rujna 2017. godine.

Ručka s programibilnim funkcijskim gumbima omogućuje vozaču da upravlja strojem bez podizanja ruku. Ručka je postavljena okomito na naslon za ruku kako bi omogućila prirodnu poziciju ruku. Dizajn omogućuje operateru da odmara ruku dok ne upravlja ručkom, a mekani gumeni material spriječava da ruka sklizne tijekom vožnje na neravnom terenu. Ručka se pomiče lijevo, desno, naprijed i natrag poput računalnog miša.

9-inčni zaslon osjetljiv na dodir dizajniran je tako da omogući jednostavnu prilagodbu kontrola traktora i pristup naprednim značajkama kao što su U-Pilot, Auto-Guide i druge mogućnosti precizne poljoprivrede. Interaktivna slika traktora olakšava pronalaženje i pristup svim funkcijama u manje od tri dodira na ekranu. Valtra SmartTouch omogućuje operateru da postavi neograničenu količinu korisničkih profila ukoliko je to potrebno. Zasloni za opcionalni Auto-Guide, ISOBUS i sigurnosna kamera potpuno su integrirani te nema potrebe za dodatnim zaslonima u kabini, čime se poboljšava vidljivost iz kabine.

Serijska proizvodnja novih modela S serije, uključujući i S394 počet će ovo ljeto. Novi modeli bit će dostupni na raznim sajmovima i dostupni za probne vožnje od rujna 2017. godine.

Foto: valtra.com


Tagovi

Valtra PMT Traktor S394 S serija SmartTouch


Partner