Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 23.08.2017. 16:30

Vaderstad Rapid sa SeedEye tehnologijom na Farm Show-u

Pneumatska žitna sijačica, za rad u direktnoj sjetvi, reduciranoj obradi i konvencionalnoj obradi, Väderstad Rapid RDA 400S biti će prezentirana sa svojom SeedEye tehnologijom koja će se po prvi puta predstaviti kupcima u Hrvatskoj.

  • 677
  • 101
  • 0

Kao i mnogi izlagači, na ovogodišnjem Farm Show-u predstaviti će se i Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o.

Na 500 m2 izložbenog prostora pripremljeni su Valtra traktori N i T serije, snaga traktora od 110 ks do 230 ks. Biti će izložena kompletna paleta Väderstad strojeva za obradu tla i sjetvu, od sjetvospremača NZ Aggresive, kratke tanjurače, grubera, višenamjenskog stroja za obradu tla do Väderstadovih perjanica sijačice za okopavine Tempo te žitne sijačice za reduciranu obradu Rapid RDA 400S. Tu su još i Bauer Rainstar rolomati za navodnjavanje i dizel agregati sa pumpom te Avant višenamjenski utovarivači.

Ono što svakako treba naglasiti jest pneumatska žitna sijačica, za rad u direktnoj sjetvi, reduciranoj obradi i konvencionalnoj obradi, Väderstad Rapid RDA 400S koja će biti prezentirana sa svojom SeedEye tehnologijom koja će se po prvi puta predstaviti kupcima u Hrvatskoj. Radi se o tehnologiji brojanja zrna koja zamjenjuje dosadašnje načine kalibriranja za sjeme te omogućuje potpuno varijabilnu sjetvu po željama i/ili potrebama kupca na način da se određuje broj zrna po metru kvadratnom, a što se kontrolira preko računala sijačice iz kabine traktora.

U petak na prezentaciji obrade tla PMT će predstaviti traktore Valtra sa Vaderstad gruberom Cultus i kratkom tanjuračom Carrier dok će u subotu biti prikazani traktori Valtra sa sijačicom za okopavine Tempo te žitnom sijačicom Rapid RDA.

Valtra N Direct serija

Na svakom dosadašnjem Farm Show-u, PMT je prisutan sa Bauer rješenjima za navodnjavanje no Bauer Rainstar rolomati za navodnjavanje uvijek postaju aktualni u sušnim godinama kao što je ova, no samo do prve iduće kiše, a onda se na iste zaboravlja do iduće suše. Pa čak i kod poljoprivrednika koji bi imali objektivne mogućnosti navodnjavati svoje površine ili barem dio istih.

Jedino navodnjavanje omogućava stabilnost proizvodnje u sušnim godinama, a sušne godine se dešavaju sve češće, nekada su razmaci između sušnih godina bili 10 i više godine, a sada smo svjedoci da se suše ponavljaju svakih 4-5 godina.

Farm Show tradicionalno dolazi pred dio godine kada počinju vrijediti dodatni Väderstadovi vansezonski rabati za sve narudžbe. Tako i sada, za sve narudžbe Vaderstad strojeva zaprimljene tijekom trajanja Farm Showa, PMT Vam odobrava dodatni rabat od 6% te isto traje do kraja listopada.

PMT vas poziva da ih posjetite u njihovom izložbenom prostoru na sajmu i zatražite sve dodatne informacije.


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 99 264 8048, e-mail: dino.tomljanovic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/