Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case IH traktori
  • 27.02.2017. 07:30

Upoznajte vrhunske serije Case IH traktora!

U svojoj ponudi, Case IH ima nekoliko serija traktora velikog raspona konjskih snaga, onih manjih za rad u voćnjacima ili vinogradima, sve do robusnih traktora za zahtjevne zadatke. Svojim inovacijama prestižu konkurenciju te dobivaju brojne nagrade!

  • 5.335
  • 499
  • 0

Tvrtka Case IH donosi inovativne proizvode za proizvodnju te su vodeći na tržištu po pružanju rješenja u poljoprivredi i servisa.

Sjedište tvrtke Case IH je u Wisconsinu u SAD-u. Case IH broji 13 postrojenja u svijetu od kojih je osam u Europi. Tvrtka je uglavnom orjentirana europskim korisnicima strojeva gdje joj je i najveća prodaja.

Godine 2012. tvrtka je proslavila 25 godina postojanja Magnum traktora, a tri godine kasnije Case IH Magnum traktori proglašeni su traktorom godine na EIMA sajmu u Bologni, gdje je predstavljen i novi Magnum Rowtrac. Nakon tog uspjeha, Magnum traktori proglašeni su i Strojem 2015. godine na SIMA sajmu u Parizu.

Široka lepeza Case IH serija traktora

Osim traktora, tvrtka proizvodi kombajne, mehanizaciju za prikupljanje sijena i krme, teleskopske utovarivače, brojnu mehanizaciju za komunalne poslove. U svojoj ponudi, Case IH ima nekoliko serija traktora velikog raspona konjskih snaga, onih manjih za rad u voćnjacima ili vinogradima, sve do robusnih traktora za zahtjevne zadatke. Pet odlika kojima se vodi Case IH u proizvodnji strojeva su:

  • kvaliteta
  • produktivnost
  • ekonomičnost
  • udobnost
  • jednostavnost

Steiger & Quadtrac serija ima 8 modela, od 370 do 620 KS. Pogodni su za velike poljoprivredne površine s maksimalnom produktivnošću. Dobili su najveće priznanje za 24 sata oranja čime su oborili svjetski rekord! Magnum serija je serija s više snage za teške uvjete. Više od 150 tisuća Case IH traktora Magnum i Magnum CVX u radu dokaz su kvalitete brojnih poljoprivrednika širom svijeta. Case IH mreža s 391 trgovcem, 679 zastupnika i pod-trgovaca i 1.377 servisnih centara u Europi jamstvo je profesionalne usluge.

Case IH traktor Optum CVX - unutrašnjost kabine

Optum CVX serija ima 2 modela od 271 do 300 KS. Snažna, kompaktna i vrlo pokretljiva serija s odličnim omjerom snage i težine. Zapanjujući novi dizajn ovih traktora dat će maksimalan učinak i pouzdanost u radu.

Maksimalan učinak traktora i pouzdanost u radu!

Puma serija traktora s učinkovitom snagom za profitabilnu proizvodnju! Case IH ponosan je na svoju uspješnu povijest, ali su i čvrsto usmjereni na budućnost. Smatraju kako se proizvodnja mora konstantno unaprjeđivati. To je razlog zašto je Puma serija, koju čine traktori s dobrom reputacijom, učinkovita, jednostavnog rada i vrhunskog inženjeringa, prošla kroz najvažnije promjene kroz svoj životni ciklus. No, ništa manje se ni ne očekuje od imena čije su inovacije potaknule razvoj poljoprivredne proizvodnje.

Maxxum serija - od ekonomičnog prvog Maxxum izdanja, preko Maxxum Multicontrollera pa do Maxxum CVX modela s inovativnim varijabilnim prijenosom, u ovoj seriji možete pronaći izvrstan traktor koji će odgovoriti zahtjevima vaše proizvodnje. Zahvaljujući učinkovitoj tehnologiji napajanja, svi modeli nude vrhunske performanse, čak i u ekstremnim uvjetima.

Case IH traktor Maxxum 145 Multicontroller

Farmall serija koja je duboko ukorijenjena u povijest tvrtke Case IH, počevši s prvim snažnim traktorom proizvedenim 1923. godine. Današnji Farmall traktori naslijedili su dizajn predaka, posebno što se tiče dimenzija, jednostavnosti upravljanja, odličnim omjerom snage i težine, čineći ovu seriju traktora pogodnom za široki raspon zadataka. Luxxum serija ima 3 modela od 100 do 120 KS. Odlikuju je laka upravljivost, visoka razina udobnosti i bolja vidljivost nego kod bilo kojeg drugog traktora takve veličine kojeg su proizveli. Quantum V/N/F serija ima 12 modela od 65 do 106 KS. Bilo da rade u vinogradima, voćnjacima ili slično, Quantum serija traktora vam omogućava da se brinete o svojim visokodohodovnim kulturama te da istovremeno utječete na povećanje prinosa.

Zahvaljujući učinkovitoj tehnologiji napajanja, svi modeli Maxxum serije nude vrhunske performanse, čak i u ekstremnim uvjetima!

Utovarivači - novi Case IH LRZ prednji utovarivači kombiniraju snagu, čvrstoću, učinkovitost i moderan dizajn. Ova serija odlukuje se funkcionalnošću i inteligentnim rješenjima koja pružaju užitak u svakodnevnom radu pružajući visoke performanse i ugodno rukovanje.

Još jedno priznanje za Traktor godine!

Case IH dobio je još jedno važno priznanje - Traktor godine za 2017. za Optum 300 CVX. Nagrada je dodijeljena na EIMA, međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije u Italiji. Žiri, u kojem su bile osobe iz nekih od najvažnijih europskih poljoprivrednih časopisa, pozitivno su ocijenili visoku snagu te dizajn koji je prilagođen europskim potrebama.

Fotos: caseih.com


Tagovi

Case IH Traktori Magnum Traktor godine Maxxum


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.