Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • John Deere mehanizacija
  • 21.11.2017. 08:15

Upoznajte inteligentni kombajn John Deere T660i

Kombajn poseduje sistem za čišćenje s najvećom površinom sita na tržištu!

  • 853
  • 68
  • 0

Kombajn T660i je poseban ponos, jer su razvojni inženjeri kompanije John Deere pronašli rešenje kako da povećaju površinu sita bez dodavanja ikakve težine. T serija kombajna koji dolaze u verzijama s pet i šest slamotresa dugo je zastupljena na tržištu.

Model T660i ima šest slamotresa kao i John Deere motor zapremine devet litara koji razvija jačinu od 287 KS. Robusno grlo za usisavanje osnov je za savršene rezultate. U slučaju da je ono zablokirano, mehanički reverzor od 80 KS pomoći će pri nastavljanju žetve. Svi zastoji se brzo rešavaju.

Multi spojnicom spaja se hidraulika, elektronika kao i mehanička blokada hedera jednim pokretom.

Najveća površina sita na tržištu

T serija ima poboljšani koncept vršidbe s više bubnjeva. Separator je sa 660 povećan na 800 milimetara prečnika. To je najveći prečnik na tržištu te je ukupna površina separacije povećana za 18%. Kombajn poseduje sistem za čišćenje s najvećom površinom sita na tržištu koja iznosi 6,3 kvadratnih metara.

Radi se o inteligentnom kombajnu koji olakšava posao i postiže odličan rezultat.

Osiguran je aktivan protok useva na nagibima i pri teškim uslovima žetve, a imaju i efekat samoprečišćavanja. Kombajn poseduje bunker za zrno kapaciteta 9.000, a postoji dodatna opcija od 11.000 litara.

Model T660i ima šest slamotresa

Smanjite vreme žetve s AutoTrac sistemom!

Kabina je prostrana i omogućava nizak stepen buke prilikom rada kombajna. Na jednom mestu nalazi se individualna ručica za upravljanje kombajnom kao i najnapredniji ugaoni ekran Green Star 2630 sa svim parametrima.

Ovaj kombajn poseduje AutoTrac automatsko navođenje s prijemnikom koji ima preciznost od +- 15 centimetara što smanjuje vreme žetve i povećava nivo udobnosti. Kombajn je opremljen sistemom telematike JDLink Access koja daje mogućnost praćenja lokacije mašine, potrošnju goriva kao i sve ostale parametre. Daljinski pristup ekranu omogućava da iz kancelarije na računaru vidimo sve što vozač vidi.

Izvor i foto: Agroklub


Tagovi

John Deere Kombajn T660i Žetva AutoTrac sistem