Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 06.11.2017. 09:00

Upoznajte inteligentni kombajn John Deere T660i

Tvrtka Novocommerce International predstavlja kombajn John Deere T660i. Kombajn posjeduje sustav za čišćenje s najvećom površinom sita na tržištu!

  • 1.365
  • 237
  • 0

Tvrtka Novocommerce International predstavlja kombajn John Deere T660i. Kombajn T660i je poseban ponos Novocommerce Internationala jer su razvojni inženjeri tvrtke John Deere pronašli rješenje kako povećati površinu sita bez dodavanja ikakve težine. T serija kombajna koji dolaze u verzijama s pet i šest slamotresa dugo je zastupljena na tržištu.

Model u prikazu ima šest slamotresa te John Deere motor zapremine devet litara koji razvija jačinu od 287 KS. Robusno uvlačno grlo temelj je za savršene rezultate. U slučaju da je ono zablokirano, mehanički reverzor od 80 KS pomoći će pri nastavljanju žetve. Svi zastoji se brzo rješavaju.

Multi spojnicom spaja se hidraulika, elektronika te mehanička blokada hedera jednim pokretom.

Najveća površina sita na tržištu

T serija ima poboljšani koncept vršidbe s više bubnjeva. Separator je sa 660 povećan na 800 milimetara promjera. To je najveći promjer na tržištu te je ukupna površina separacije povećana za 18%. Kombajn posjeduje sustav za čišćenje s najvećom površinom sita na tržištu koja iznosi 6,3 četvornih metara.

Radi se o inteligentnom kombajnu koji olakšava posao i postiže odličan učinak.

Transportne pužnice osiguravaju aktivan protok usjeva na nagibima i ostalim teškim uvjetima žetve, a imaju i efekt samočišćenja. Kombajn posjeduje bunker za zrno kapaciteta 9.000, a postoji dodatna opcija od 11.000 litara.

Smanjite vrijeme žetve s AutoTrac sustavom!

Kabina je prostrana i omogućuje nisku razinu buke prilikom rada kombajna. Na jednom mjestu nalazi se individualna ručica za upravljanje kombajnom te najnapredniji kutni zaslon Green Star 2630 sa svim parametrima.

Ovaj kombajn posjeduje AutoTrac automatsko navođenje s prijemnikom koji ima preciznost od +- 15 centimetara što smanjuje vrijeme žetve te povećava razinu udobnosti. Kombajn je opremljen sustavom telematike JDLink Access koja omogućuje praćenje lokacije stroja, potrošnju goriva te sve ostale parametre. Daljinski pristup zaslona omogućuje da iz ureda na računalu vidimo sve što vozač vidi.

U videu pogledajte rad kombajna John Deere T660i!


Tagovi

Novocommerce Farmshow 2017 Prezentacija Kombajn John Deere T660i Motor Snaga Sito Sustav za čišćenje Preciznost


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo