Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Steyr
  • 25.05.2012. 18:00

Traktor Steyr Kompakt

Steyr Kompakt je model traktora snage od 48 kW do 71 kW.

  • 3.455
  • 152
  • 0

STEYR Kompakt je od prvog dana pogona odmah spreman za različite zadatke. STEYR Kompakt - ovo je potpuno novi koncept, gdje se sjedinjava najnovija tehnologija i iskustvo u gradnji kompaktnih univerzalnih traktora. Većina osobina kompakt traktora su poznate već od velikih STEYR traktora: snažni 4-cilindra-motori, serijski Power Shift- i Power Shuttle-mjenjač, luksuzna kabina, odlična vidljivost okružja i inteligentna poredanost lako upravljajućih elemenata.

Kompakt - za efikasni pogon na zelenim površinama

Izvrsna vidljivost na prednji dio traktora, na odabiru tri broja okretaja kardanskog vratila. STEYR Kompakt je idealno prikladan za pogon kombinacija prednjih i stražnjih kosilica ili za istodobni pogon kosilice na prednjem dijelu traktora, a otraga kopčana prikolica. Za svaku vrstu primjene moguće je za svaki radni uređaj optimalno podesiti broj okretaja kardanskog vratila i time podizanje produktivnosti.

Kompakt je naš univerzalni talent

Idealan traktor za radove na farmi i u stajama. Zahvaljujući idealnoj vidljivosti okoline, moguće vam je bolje procijeniti dimenzije i kroz impresivnom okretljivosti fleksibilni ste i u najužim prostorima. Kopčanje priključnih uređaja izvedete jednostavno sa jednom rukom, tako da priključite hidraulička crijeva. Moguće je i izvan kabine opslužiti trotočje stražnje hidraulike sa vanjskim prekidačima na stražnjim blatobranima. Efikasni Kompakt vas ne ostavlja na cjedilu.

Kompakt je enormno višestran

Njegova elegantna optika i odlična učinkovita masa čine STEYR Kompakt jednim traktorom na kojeg možemo sa pravom biti ponosni. Da li je u pitanju obrada zelene površine, uzgajanje goveda ili hranjenje na farmi ili komunalni radovi, ova višestrana radna životinja preuzima svaki zadatak. Ovaj STEYR Kompakt zapanjuje sa iznenađujućim oznakama. Impresivna tehnologija u kompaktnom pakiranju.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Steyr Kompakt

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.