Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Same
  • 15.05.2012. 20:00

Traktor Same Diamond DCR

Same Diamond DCR je model traktora snage od 179 kW do 198 kW.

  • 2.188
  • 102
  • 0

Jedinstveni asortiman motora. Snažan, jednostavan za korištenje, prikazujući sve hvale vrijedne karakteristike SAME tehnologije dizajnirani sa profesionalnim poljoprivrednicima i konstruktorima, Diamond je velik traktor u svakom pogledu, vrhunskih performansi, nenadmašive produktivnosti i komfora u najvišim segmentima rada.

To su atributi koje proizlaze iz najnovijih 200-KS-Plus traktorske tehnologije, iz novog Deutz Common Rail motora sa 4 ventila po cilindru koji generira impresivnu krivulju snage i momenta, kao i praktičnost automatskog powershift sustava. Pogodnosti automatskog powershift mjenjača, preciznost elektroničkog napajanja u kombinaciji sa sa radarom i agilnim hidrauličkim sustavom sa tri neovisna kruga dizajnirana kako bi se postiglo ono najbolje iz svakog sklopa, čak i onih najtežih i najvećih potrošača energije. Kompaktnom strukturom sa modernim i atraktivnim linijama Diamond nudi savršen balans između veličine i praktičnosti.

Nizak, funkcionalan dizajn i nepogrešiv imidž, ovo su vodeći principi koji stoje iza novog izgleda Diamonda, okarakteriziran novim i suvremenijim konturama jednodijelne pocinčane čelične haube, i razinom udobnosti s kojim se nitko ne može mjeriti. Brigom za udobnost osobe koja upravlja, Diamond postavlja novi standard reflektiran u udobnosti „delux“ kabine i njenim ergonomski oblikovanim komandama, ali to nije sve; kvaliteta dizajna je također jasno vidljiva u inovativnoj kabini ovog vozila, i prednje-osovinskom amortizirajućem sustavu, dakle u raznim funkcijama - sve su iznimno lake za korištenje - i u pokretljivosti karakterističnoj za mnogo manje strojeve.


Tagovi

Mehanizacija Traktori Same Diamond DCR