Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Landini traktori
  • 06.03.2017. 18:00

Traktor Landini Rex 4 kralj SIMA sajma!

Međunarodni sajam SIMA koji se održao u Parizu posvećen je inovacijama u poljoprivredi, što se posebno moglo vidjeti kod novih i redizajniranih Landini Rex 4 traktora!

  • 3.365
  • 155
  • 0

Međunarodni poljoprivredno-poslovni sajam SIMA koji je održan u Parizu posvećen je inovacijama u poljoprivredi, što se posebno moglo vidjeti kod novih Landini traktora i inovacija predstavljenih na velikom izložbenom prostoru sajma.

Landini Rex 4 serija potpuno je obnovljena novim izgledom i sadržajem. Sada postoji mnogo širi izbor modela, a pomoću novih strojeva povećana je razina specijalizacije. Kao i četiri verzije za vinograde i voćnjake (F, GT, GE i V), postoje brojne varijante i opcije koje korisnicima omogućuju zadovoljenje njihovih zahtjeva i potreba.

Nove tehnologije za još bolje rezultate!

Inovacije započinju motorom, pouzdanim 4-cilindričnim 2,9-litrenim Deutz Tier Interim (TCD L4) opremljen s DOC tehnologijom. Engine Memo Switch tehnologija može memorirati brzinu motora kako bi omogućila veću praktičnost korisniku. Maksimalna snaga razvija se pri 2200 okretaja u minuti, a raspon se kreće od 70 KS do 111 KS s po šest modela po verziji.

Landini Rex 4 traktor na SIMA sajmu 2017.

Dizajniran je i novi prijenos, s mehaničkom ili hidrauličkom promjenom smjera kretanja, tri grupe s četiri brzine po grupama, gdje se mogu dodati i opcije: Hi-Lo i High-Medium-Low te naposljetku creeper.

Dostupna u verzijama s pogonom na dva i četiri kotača, nova Rex 4 serija pruža širok izbor snage pokretanja bilo mehaničke, bilo hidrauličke verzije, ovisno o promjenama smjera kretanja, te dvije ili četiri brzine (540, 540 Eco, 1000 i 1000 Eco).

Još jedna ključna značajka je svestran hidraulični sustav, posebno 55+30 l/min dvostruka pumpa (60+30 l/min u GT verziji) ili 25+55+30 l/min trostruka pumpa za cabbed verziju. Hidraulički krug je zatvoren uredno postavljenim kontrolnim ventilima, selektorom protoka te razvodnim ventilom (nije obavezno). Dostupni su mehanički i/ili elektrohidraulički regulacijski ventili.

Najviši stupanj udobnosti za poljoprivrednika

Što se tiče izgleda, traktori su dizajnirani s još više stila, kabina je u potpunosti redizajnirana i pruža korisniku novo radno okruženje, veću praktičnost pri korištenju kako bi osigurala najviši stupanj udobnosti. Ukoliko se traktor koristi za prskanje usjeva, kabina je dostupna s Protection class 4 tehnologijom gdje senzori nadziru tlak. Jednostavno rukovanje kao i uvijek omogućava 55 stupnjeva kut upravljača.

Na SIMA sajmu svoje mjesto našla je i pionirska 6C V-Shift serija.

Dostupan je izbor od tri Tier 4 Interim motora s Dual Power te 121, 133 i 140 KS snagom motora. Kabina ima najviše standarde udobnosti, vidljivosti i razinu buke. Višenamjenski naslon za ruke s zaslonom osjetljivim na dodir osigurava potpunu kontrolu nad funkcijama traktora.

Unutrašnjost Landini Rex 4 traktora

Pouzdani i sigurni u radu

Landini traktori posebno su cijenjeni od strane europskih poljoprivrednika, uključujući serije 4, 4D, 5D, 5H te 6C serije traktora za teške poslove.

Proizvedena 100% u Italiji, Landinijeva Super serija je kombinacija snage, pouzdanosti, svestranosti te osigurava visoke performanse za mnogo različitih poslova. Prijenosna tehnologija proizvedena je u tvrtki Argo Tractors te sadrži tri grupe s četiri brzine po grupama. Dostupne su različite konfiguracije: osnovna 12+4, dodatna 12+12 i 16+16 s opcijom creeper.

Sve te karakteristike Landinijeve Rex traktore pretvaraju u pouzdane, svestrane strojeve idealne za upravljanje, a olakšava se i upravljanje s različitim priključcima na svim vrstama terena i usjeva!

Fotos: agronotizie.imagelinenetwork.com


Tagovi

Landini Traktori Rex 4 Serija Dizajn SIMA Hidraulika Snaga Super serija Kabina


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.