Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Claas
  • 05.03.2012. 18:00

Traktor Claas ARION 600C

Claas ARION 600C je model traktora snage od 85 kW do 110 kW.

  • 2.388
  • 117
  • 0

CLAAS traktore serije ARION 600C je pouzdan i dobar traktor koji ima sve što je potrebno za uspješno obavljanje teških svakodnevnih zadataka. Opremljen praktično, ekonomičak u radu i tako snažan da može obaviti i najteže zadatke.

Jedinstvena udobnost - Claas-ov koncept udobnosti jedan je od velikih prednosti ARION serije i čini Vaš rad udobnijim.
Svestranost - Najbolji primjer: top model, ARION 640. Ako je potrebno, on može postići snagu do 175 KS, zahvaljujući CPM Powerboost. Snaga rezervi koji otvara mnoge nove mogućnosti primjene.
Visoka učinkovitost - Visoko razvijeni motori ARION serije, napredna tehnologija prijenosa i vučna snaga koncept su koji je najbolji temelj za iznimno ekonomičan i učinkovit rad.

Arion 600 C koristi motor od 6 cilindara, zapremnine 6,8 l s turbo punjačem i intercoolerom. Na raspolaganju su 4 brzine kardana koje možete koristiti putem elektronički upravljanog lamelnog kvačila. Jedan je od najokretnijih traktora u svojoj klasi. Radijus okretanja je skromnih 4,8 m. Max kut zakretanja od 55 moguć je zahvaljujući zakretajućim blatobranima.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Mehanizacija Traktori Claas ARION 600C

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]