Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Drenaža zemljišta
  • 18.12.2017. 08:00

Soil Max za postavljanje drenažnih cevi sa GPS-om

Predstavljamo vam Soil Max Gold Digger ZD 48 Stealt - priključak za postavljanje drenažnih cevi na koji je ugrađen GPS s visokom preciznošću!

  • 995
  • 55
  • 0

Ppredstavljamo vam Soil Max Gold Digger ZD 48 Stealt - priključak za postavljanje drenažnih cevi u poljoprivredi, na koji je ugrađen GPS sa visokom preciznošću. Sa GPS opremom se odrađuje snimanje polja i detektovanje najproblematičnijih tačaka na zemljištu.

Drenaža znatno poboljšava strukturu zemljišta, a snimanjem najnižih tačaka smanjuje se investicija ulaganja u cevi. S tim podacima ovaj priključak automatski polaže cevi na potrebno mesto i dubinu. Nakon snimanja, na red dolazi drenažni plug, čija je radna dubina do 120 centimetara. Drenažne cevi su obložene filterom od kokosovih vlakana, tako da nije potrebna filtracija drugim materijalima, kao što je šljunak.

Za rad Gold Digger-a potrebna je što veća masa i snaga traktora, zbog već spomenute maksimalne radne dubine od 120 centimetara. Nakon drenaže dovoljno je proći kratkom tanjiračom preko zemljišta.

U videu pogledajte rad priključka Soil Max Gold Digger ZD 48 Stealt!

Izvor i foto: Agroklub


Tagovi

Soil Max Gold Digger ZD 48 Stealt Drenaža Cevi GPS Drenažni plug Traktor Zemljište