Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SAME traktori
  • 07.08.2017. 08:00

SAME ima traktora pobednika!

Izvanredne mogućnosti Frutteto S ActiveDrive čine ga pouzdanim radnim partnerom za profesionalce kojma je potrebna mašina sa vrhunskim zahvatom, vučom i stabilnošću, što im omogućava da rade u potpunoj sigurnosti i udobnosti.

  • 1.367
  • 115
  • 0

SAME Frutteto S ActiveDrive je početkom godine na Međunarodnom sajmu SIMA u Parizu, od strane novinara koji predstavljaju uticajne evropske časopise u sektoru poljoprivredne mehanizacije, osvojio nagradu za Traktor 2017. godine u kategoriji specijalizovanih traktora. Godinu dana ranije, taj isti traktor je tokom dodele Traktor godine 2016. osvojio nagradu u kategoriji specijalizovanih traktora.

Napredna tehnologija i specijalizovane mogućnosti su dve ključne prednosti SAME Frutteto S ActiveDrive traktora. Koncipirani su za izvanrednu agilnost i udobnost čak i kada rade u najužim prostorima između redova i na neravnim terenima.

Sinergija mehaničke, hidraulične i elektronske komponente

SAME Frutteto S ActiveDrive traktori opremljeni su ekskluzivnim samostojećim federom, što je do nedavno bilo dostupno samo u vrhunskim traktorima, za maksimalnu stabilnost i sigurnost u svim uslovima na terenu. Međutim, najinovativniji deo ovih mašina je sinergija sa kojom sve različite mehaničke, hidraulične i elektronske komponente, koje čine sam traktor, deluju tako da nude nivo kontrole stabilnosti i vuče neuporedivo sa bilo kojom drugom mašinom u svojoj klasi.

SAME Frutteto S ActiveDrive traktor na uskom i neravnom terenu

Prilagođavanje upravljanja federom se kontroliše jednostavnim pritiskom na dugme i oni se prilagođavaju u realnom vremenu, postavljajući mekšu ili težu zaštitu prigušenja u skladu s radnim uslovima. Rezultat je sistem kontrole vožnje, koji eliminiše vibracije, čineći rad sigurnijim i ugodnijim.

Osim toga, mašine su opremljene anti-dive sistemom, koji osigurava još sigurnije kočenje, sprečavanjem prednjeg federa od propadanja i uzrokujući da se težište pomeri napred. Sa druge strane, funkcija protiv okretanja automatski prilagođava delovanje prigušenja federa u odnosu na ugao i brzinu upravljanja, za vrhunsku stabilnost i prijanjanje na putu.

Pouzdan partner za profesionalce

Frutteto S ActiveDrive nudi maksimalnu udobnost na putu, sa trajno aktivnim automatskim sistemom nivelisanja, koji održava klipove na sredini kontinuiranom analizom brzine tla, ugla upravljanja i signala koje prima elektronska upravljačka jedinica.

Izvanredne mogućnosti Frutteto S ActiveDrive čine ga pouzdanim radnim partnerom za profesionalce kojima je potrebna mašina sa vrhunskim zahvatom, vučom i stabilnošću, što im omogućava da rade u potpunoj sigurnosti i udobnosti.


Tagovi

Frutteto S ActiveDrive SIMA Traktor Feder Pariz


Autorka

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesor, a u Agroklubu je deo prodajnog tima.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić