Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rasipač mineralnog đubriva
  • 15.12.2017. 08:00

Sa Bogballe rasipačem olakšajte bacanje đubriva!

Predstavljamo rasipač mineralnog đubriva Bogballe L1 700 sa prikolicom Perrein Jumbo 6500.

  • 696
  • 26
  • 0

Predstavljamo rasipač mineralnog đubriva Bogballe L1 700. Priključak je kapaciteta 700 litara, ali može biti zapremine do 4.000 litara. Pomoću ovog rasipača mineralno đubrivo se raspodeljuje od 10 do 18 metara širine.

Diskovi vodilice izrađeni su od čelika, a levak raspodeljivača volumena je 700 litara. Metalni delovi zaštićeni su "flexi coat" sistemom, što daje 30 puta veću zaštitu nego obično bojenje. Skala sa libelom služi za jednostavno podešavanje radne širine pomoću koje u svakom trenutku znamo koliko mineralnog đubriva imamo na raspolaganju.

Pri raspodeljivanju mineralnog đubriva na krajevima parcela diskovi se okreću jedan prema drugom, a pri raspodeljivanju na ostalom delu parcele okreću se jedan od drugog. Lopatice su izrađene od manganskog čelika koji je tri puta tvrđi od običnog. To im daje trajnost i pouzdanost.

Bogballe rasipač mineralnog đubriva

Precizno dodavanje semena ili đubriva

Prikazana mašina je sa prikolicom za rasipače mineralnog đubriva ili semena Perrein Jumbo 6500. Ova prikolica može se koristiti i za povezivanje sa sejalicama, a kapacitet njenog rezervoara može biti od 4.500 do 9.000 litara. Pomoću ove prikolice možemo napraviti dosta posla, jer ima i pneumatike, koji umanjuju gaženje tla. Priključne mašine - rasipač ili sejalica zakače se na prikolicu kao na traktor i tako dobijamo vučeni rasipač. Prebacivanje mineralnog đubriva obavlja se pomoću transportnih lopatica hidrauličnog pogona, što omogućava vrlo precizno dodavanje semena ili mineralnog đubriva u rasipač ili sejalicu. Prikolica ima zaštitnu ceradu i svetla za drumski saobraćaj, kao i amortizovanu rudu.

Izvor i foto: Agroklub


Tagovi

Bogballe Rasipač Mineralno đubrivo L1 700 Diskovi Perrein Jumbo 6500 Prikolica Vučeni rasipač Sejalica