Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rasipač mineralnog đubriva
  • 26.01.2018. 08:00

Robustan rasipač Amazone razbacuje do 21 metar!

Predstavljamo Amazone rasipač mineralnog đubriva ZA-V 1700 Super Profis koji ima rezervoar od 1.700 litara.

  • 820
  • 67
  • 0

Predstavljamo Amazone rasipač mineralnog đubriva ZA-V 1700 Super Profis. Rasipač ima rezervoar od 1.700 litara i diskove za razbacivanje prečnika od 10 do 21 metra, čije se podešavanje vrši bez dodatnih alata.

Svi radni delovi ovog priključka izrađeni su od INOX-a, a donji deo ZA-V modela napravljen je iz jednog dela materijala bez varova, što smanjuje koroziju. Rasipač poseduje sistem s vagom i Amaspread kompjuterom, a količina bacanja đubriva usklađena je s brzinom kretanja. Takođe, ovaj priključak ima elektro otvaranje reze i elektro upravljanje limiterom, jednostavnu kalibraciju, senzore za punjenje rezervoara, senzor nagiba cerada s mehaničkim otvaranjem, spiralni mešač i tačku padanja đubriva na diskove blizu sredine diska.

Isto tako, točkovi su napravljeni za lakšu manipulaciju i skladištenje, a priključak poseduje i signalizaciju s reflektujućim tablama. Rasipač je robusne konstrukcije nosivosti 3.200 kilograma i ukupne širine od 2,22 metra.

U videu pogledajte rad Amazone rasipača mineralnog đubriva ZA-V Super Profis!

Izvor i foto: Agroklub


Tagovi

Amazone Rasipač mineralnog đubriva ZA-V 1700 Super Profis

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Cvetna pijaca održava se danas (5.4.) i sutra (6.4.) na platou ispred "Spens"-a u Novom Sadu. Svakog idućeg petka i subote tokom aprila ovde ćete moći da pronađete cveće, sadnice, med, opremu za hortikulturu.