Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 30.08.2017. 12:00

PMT izložio Valtra divove i novu žitnu sijačicu!

Poljooprskrba Međunarodna trgovina na Farm Show-u najavila demo tour po Hrvatskoj s novom žitnom sijačicom Väderstad Rapid RDA 400S!

  • 1.007
  • 102
  • 0

Već četvrtu godinu zaredom tvrtka Poljooprskrba Međunarodna trgovina izložila je svoje strojeve na 4. Farm Show-u. Zasigurno su najveću pažnju izazvali traktori Valtra N serije od 110, 125 i 135 KS te traktori T serije od 190 i 220 KS.

Osim njih, na 500 m2 izložbenog prostora tvrtka je izložila kompletnu paletu Väderstad strojeva, od sijačica za okopavine i žitne sijačice do strojeva za pripremu tla, kratke tanjurače, multitiller, gruber, sjetvospremač, Bauerove sustave za navodnjavanje i dizel agregati sa pumpom te Avant višenamjenski utovarivači, Sipovu prikolica i druge strojeve.

"Ovaj sajam je prostor na kojem susretnemo stare dugogodišnje kupce koji su nam uvijek dobrodošli, kao i nove kupce kojima pokazujemo naše mogućnosti i strojeve", kaže Adam Dominković iz tvrtke PMT.

Iz tvrtke kažu kako su zadovoljni ovogodišnjim Farm Show-om te se nadaju većem i boljem već iduće godine!

Demo tour s novom žitnom sijačicom!

Izložili su model žitne sijačice Väderstad Rapid RDA 400S koja će biti prezentirana sa svojom SeedEye tehnologijom koja će se po prvi puta predstaviti kupcima u Hrvatskoj. Radi se o tehnologiji brojanja zrnakoja zamjenjuje dosadašnje načine kalibriranja za sjeme te omogućuje potpuno varijabilnu sjetvu po željama i/ili potrebama kupca na način da se određuje broj zrna po metru kvadratnom, a što se kontrolira preko računala sijačice iz kabine traktora.

S tom sijačicom će tijekom 9. i 10. mjeseca imati demo tour po Hrvatskoj u sjetvi kod poljoprivrednika koji su zainteresirani za takav stroj i to na oko 20-25 lokacija, počevši od sjetve uljane repice koja uskoro kreće te kasnije sjetve ječma i pšenice u listopadu.

20 godina Valtre u Hrvatskoj

S obzirom da ove godine obilježavaju 20 godina traktora Valtra u Hrvatskoj, početkom iduće godine PMT će imati u prodajnom centru u Otoku prezentaciju, odnosno druženje sa postojećim i potencijalnim kupcima.


Tagovi

PMT Farm Show Valtra 2017 Väderstad Sijačica Traktor


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]