Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 08.11.2017. 09:00

Otporna i višenamjenska FLIEGL Gigant prikolica

Tvrtka Novocommerce International predstavlja potisnu prikolicu FLIEGL Gigant ASW 381.

  • 1.222
  • 184
  • 0

Tvrtka Novocommerce International predstavlja potisnu prikolicu FLIEGL Gigant ASW 381. Prednja stranica prikolice hidrauličnim upravljanjem "klizi" prema naprijed i tako istiskuje teret kroz stražnja hidraulična vrata.

Visina fiksirane lijeve i desne stranice prikolice iznosi dva metra, a prednja i stražnja osovina su slobodno okretajuće. Nosivost tereta na prikolici, koja je teška 7,8 tona, iznosi 21.200 kilograma.

Zapremina prikolice bez kompresije je 40, a s kompresijom, kod tereta kao što su sjenaža i silaža, iznosi 64 kubna metra. Ukupna dužina platforme sa zadnjim hidrauličnim vratima je 8,1 metar, a širina je 2,4 metra. Šasija, napravljena od zavarenih čeličnih profila, pocinčana je i otporna na deformacije.

Prikolica je opremljena s kočnicama s dvokružnim kompresiranim zrakom na sve tri osovine. Umjesto zadnjih hidrauličnih vrata moguće je vrlo jednostavno postaviti PROFI razbacivač stajnjaka i istovarnu cijev. Samim time ova prikolica vrlo lako postaje višenamjenska.

U videu pogledajte više o prikolici FLIEGL Gigant ASW 381!


Tagovi

Novocommerce Farm Show 2017 Prezentacija Prikolica FLIEGL Gigant ASW 381


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]