Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LEMKEN
  • 12.07.2017. 13:30

Novo izdanje Lemken Primus i Albatros prskalica!

Tvrtka LEMKEN modernizirala je prskalice Primus i Albatros. Poboljšane su ne samo tehničke karakteristike, već i njihovo upravljanje. Pogledajte performanse novih verzija Primus i Albatros!

Foto: Lemken.com
  • 1.134
  • 62
  • 0

Tvrtka LEMKEN modernizirala je prskalice Primus i Albatros. Poboljšane su ne samo tehničke karakteristike, već i upravljanje prskalicama. Manji model Primus potpuno je obnovljen iznutra i izvana.

Kontrole su sada jasnije raspoređene i sve glavne veze su centralno ugrađene ispod zaštitnog poklopca. Atraktivan dizajn poboljšan je kružnim profilima, LED rasvjetom i shemom boja koja je u skladu s drugim LEMKEN prskalicama.

Nove značajke uključuju i radno računalo i terminal. LEMKEN je u kabinu ugradio novu opremu s intuitivnim grafičkim korisničkim sučeljem na terminal CCI-50, koji dolazi sa standardnim modelima. DGPS prijemnik se može ugraditi ako korisnik želi koristiti CCI aplikacije, kao na primjer automatsku kontrolu širine sekcija prskalice ili za paralelno praćenje. Primus i Albatros modeli serije 12 imaju ISOBUS kao standard kojim se može upravljati korištenjem bilo kojeg kompatibilnog terminala.

Albatros ima hidrauličku rudu što podrazumijeva da prskalica 100% prati tragove traktora.

Prskalice Primus i Albatros prošle su kroz glavne preinake

Osnovna verzija Primus modela sada ima i cirkulacijsku liniju, što znači da osigurava jednoliko nanošenje tekućine za prskanje koja je trenutno dostupna cijelom širinom prskalice čim se uključi. EES modeli imaju automatiziranu hidrauliku, a proces čišćenja može se udobno kontrolirati iz kabine. Ima i fleksibilnu vučnu traku koja operaterima omogućuje priključivanje prskalice na gornjem ili donjem položaju. Kapacitet spremnika za čistu vodu povećan je i na 320 litara.

Primus 10 i 12 s unaprijeđenim kontrolama i priključcima

Nove verzije modela Primus i Albatros mogu se naručiti od srpnja 2017. godine.

Primus 10 i Primus 12 će biti dostupne s kapacitetom spremnika zapremine od 2.400 do 4.400 litara i krilima radne širine od 15 do 30 metara, dok će Albatros 10 i Albatros 12 imati kapacitet spremnika od 4.000 do 6.200 litara i krilima radne širine od 15 do 39 metara. Homologirana brzina i jedne i druge prskalice je 40 km/h.

Albatros 12

Za više informacija obratite se tvrtki LEMKEN na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: Lemken.com


Tagovi

LEMKEN Albatros Primus Prskalice Spremnik ISOBUS


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.