Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Claas traktori
  • 11.10.2013. 12:28

Novi Arion pruža sve što se od traktora očekuje

Od 01.09.2013. novi Claas Arion 630 CIS stoji Vam na raspolaganju u prodajno servisnom - centru u Koški

  • 1.558
  • 181
  • 0

Nova generacija Arion-a serije 600 po prvi puta stiže u Slavoniju kod Vašeg ovlaštenog Claas zastupnika tvrtke Jerković d.o.o..

S novim Arion 500/600 serije, Claas sada nudi tehnologiju i udobnost velikih snažnih traktora, ali u rasponu snage 140 - 184 KS. Arion sa svojom udobnošću vožnje, intuitivnim rukovanjem i uvjerljivom snagom pruža apsolutno sve što je potrebno za sigurnu vožnju i rad.

Claas Arion dolazi sa najnovijom tehnologijom motora za visoke performanse i nisku potrošnju goriva čime se dobiva ušteda u troškovima poslovanja. Novorazvijeni koncept Ariona, dizajniran je za rad pri ekstremnim opterećenjima i velikom fleksibilnosti. Unutar sustava za upravljanje nalazi se Hexashift PowerShift mjenjač za izvanrednu učinkovitost, Cmotion za upravljanje s potpuno novim operativnim konceptom, CSM headland management.

Tehnologija velikih traktora

Claas Arion

Pod haubom Ariona nalazi se 6 - cilindrični motor impresivne vučne snage. Njegov rad je besprijekoran i miran i na polju i tijekom transporta na cesti. Zapremina motora je 6,8 litara iznimne vučne snage koju pruža najnovija generacija DPS PowerTech PVX motora.

Visctronic - ekonomična kontrola ventilatora

S elektroničkom kontrolom ventilatora može se točno prilagoditi, na temelju vrijednosti za motor, dovod zraka i prijenos temperature, broj okretaja motora i operativni status kompresora klima uređaja. Smanjena brzina ventilatora smanjuje razinu buke i štedi dragocijeno gorivo. Self - čišćenje ispušnih plinova, tzv. DPF filter koji uklanja sve čestice čađe koje se proizvode tijekom izgaranja.

Novorazvijena kabina

Za više udobnosti prilikom vožnje i rada u najzahtijevnijim uvjetima dizajnirana je nova kabina velikih volumena koja pruža iznimno prostrani radni okoliš te jasan pogled na punu radnu širinu. Stražnji stupovi su posebno pozicionirani, a kontinuirano vjetrobransko staklo pruža pregledan pogled na prednji hidraulik i utovarivač. Visina i položaj naslona za ruke mogu se lako prilagoditi zahtjevima vozača.

Novi Claas Arion 630 CIS - dostupan u Koški

Od 01.09.2013. novi Claas Arion 630 CIS stoji Vam na raspolaganju u prodajno servisnom centru u Koški - traktor koji pruža sve što se od traktora očekuje:

  • 6 cilindarski stage 3B motor sa 165 KS, 4 brzine kardana
  • Mjenjač HEXASHIFT sa 24 brzine- REVERSHIFT
  • CIS - CLAAS INFORMACIJSKI SISTEM
  • Moderna komforna kabina sa automatskom klimom
  • Zračni uređaj i još mnoštvo dodatne opreme

Pogledajte novi Arion 500 - 600 u video prilogu koji se nalazi unutar članka.


Tagovi

Arion Claas Traktor Kabina Mjenjač Niska potrošnja goriva


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]