Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Claas kombajni
  • 02.09.2013.

Nova tehnologija za još bolje žetvene rezultate

CLAAS-ova nova tehnologija za još bolje žetvene rezultate: "Odlučite se što prije za Vaš novi kombajn."

  • 1.093
  • 128
  • 0

Za učinak, koji danas postiže samo jedan vozač modernog kombajna, prije je bilo potreban naporan rad velikog broja žeteoca. U CLAAS-u su od samih početaka postavili zadatak da pomognu i olakšaju posao tih ljudi, a taj zadatak ispunjavaju i danas.

Tvrtka CLAAS je najpoznatija po proizvodnji žitnih kombajna i ima zasigurno najširu ponudu kombajna. U seriji kombajna CLAAS Lexion proizvodi se u 18 različitih modela, CLAAS Tucano se izrađuje u 8 modela, a CLAAS Avero u 2 modela. To je ukupno 28 modela CLAAS kombajna, koji se mogu isporučiti sa najrazličitijom opremom po željama i potrebama kupaca.

CLAAS Slavonija i Baranja - Agron d.o.o.; Specijalna ponuda za novu sezonu

CLAAS kombajni se mogu opremiti za žetvu različitih kultura, te se tako u CLAAS programu adaptera pored uobičajenih otkosnih uređaja za strne žitarice i adaptacije za kukuruz, nalaze i posebni adapteri kao što su na primjer sklopivi otkosni uređaji, Vario otkosni uređaji, koji ujedno mogu služiti za žetvu strnih žita i za kvalitetnu žetvu uljane repice bez gubitaka, fleksibilni otkosni uređaji, specijalno konstruirani za žetvu soje, te Sunspeed adapter specijalno izrađen za žetvu suncokreta. Velike mogućnosti CLAAS opreme nude rješenja za sve zadatke i za izuzetno kvalitetnu žetvu.

Razvoj strojeva kod CLAAS-a ima konstantnu težnju za još većom učinkovitošću, još većom pouzdanošću i još većom ekonomičnošću. To naravno vrijedi za sva područja žetvenih kombajna marke CLAAS, silažnih kombajna ili traktora. Stoga predstavljamo neke nove modele žetvenih kombajna marke CLAAS za sezonu 2014.:

Lexion 750 Terra Trac

Kombajn Claas Lexion 750

Modelom Lexion 750 Terra Trac vam Claas od sada nudi novu mogućnost da zakoračite u svijet Terra Trac klase. Minimalno sabijanje tla, mogućnost rada u teškim uvjetima kao i mogućnost bezbrižne vožnje na javnim cestama, odlike su Claas Terra Trac modela. Iskoristite i Vi ove prednosti!

Lexion 740

Kombajn Claas Lexion 740

Novi Lexion 740 s motorom snage 400 KS i zapreminom spremnika 10.000 litara nadopunjava uspješnu Lexion seriju. On predstavlja ulazak u svijet APS Hybrid tehnologije Lexiona i time jamči veću propusnu moć, a istovremeno bolju kvalitetu zrna. Odlika ovog jedinstvenog sustava je u moćnguosti podešavanja broja okretaja bubnjeva vršalice, neovisno od broja okretaja rotora velikog učinka.

Tucano 420

Kombajn Claas Tucano 420

Novi model Tucano 420 je idealan stroj za ulazak u svijet APS sustava s 5 slamotresa. Posebnost jedinstvene APS tehnologije vršalice je u tome da je ispred bubnja vršalice ugrađen jedan bubanj za ubrzavanje mase. Patentom zaštićen APS sustav, koji omogućuje visoke učinke, ugrađuje se isključivo u CLAAS kombajne. Odlučujuća prednost postiže se već prije glavnog bubnja vršalice. U konačnici se postiže povećanje propusne moći kombajna od čak 20 % pri istoj potrošnji goriva.

Avero 240/160

Kobajn Claas Avero 240

Novim motorom, koji zadovoljava Tier 4 norme ispušnih plinova, Avero 240 postaje još štedljiviji. Novi položaj motora na kombajnu osigurava više prostora iznad slamotresa i optimalan tijek materijala. Novo rotirajuće sito ispred hladnjaka sa usisivačem prašine sa sita, osigurava veći učinak hlađenja u modernom dizajnu.

Za sve detaljnije informacije o CLAAS strojevima i o gore opisanim tehnologijama nazovite ovlaštenog regionalnog zastupnika tvrtke CLAAS za Slavoniju i Baranju Agron d.o.o. ili posjetite prodajno-servisni centar u Bizovcu gdje ćete iz prve ruke od educiranih djelatnika dobiti potrebnu pomoć pri odabiru odgovarajuće opreme za Vaše gospodarstvo, koji će obaviti stručni servis Vaših postojećih strojeva, opskrbiti Vas s originalnim rezervnim dijelovima i pružiti stručnu pomoć pri sakupljanju dokumentacije za natječaje i potpore iz fondova Europske unije.

Posjetite štand tvrtke Agron - zastupnika marke CLAAS za Slavoniju i Baranju na izložbenom prostoru marke CLAAS na Jesenskom bjelovarskom sajmu i raspitajte se o pogodnostima koje nude prilikom rane narudžbe kombajna za sezonu 2014.

Agron d.o.o. - CLAAS Slavonija i Baranja
Kralja Tomislava 1g
31222 Bizovac
Tel/fax: 031/673-242
Prodaja strojeva: prodaja@agron.hr
Laslo Bečkei - 091 464 22 66 - laslo.beckei@agron.hr
Atila Albert - 091 464 22 71 - atila.albert@agron.hr
Servis i rezervni dijelovi: servis@agron.hr
Oskar Romer- 091 464 22 70 - oskar.romer@agron.hr
www.agron.claas-partner.at
Dnevne novosti i uvijek svježe informacije vezane uz vrhunske strojeve tvrtke Claas pogledajte i na facebook stranici: http://www.facebook.com/AgronDoo ili na www.agron.hr na hrvatskom jeziku.


Fotoprilog


Tagovi

Claas kombajni Originalni rezervni dijelovi Sabijanje tla Spremnik Vršilica Bubanj Slamotres

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P