Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Igman
  • 04.03.2016. 08:30

Njemačke čistilice znače kvalitetu!

Da bi osigurali kvalitetu i potrebnu izdržljivost opreme, tvrtka PETKUS opremu proizvodi od najkvalitetnijeg mogućeg čelika, a svi dijelovi opreme se galvaniziraju radi sprječavanja hrđe.

  • 1.088
  • 112
  • 0

Tvrtka Petkus Technologie GmbH, preko svoga zastupnika za Hrvatsku Igman d.o.o., prisutna je na hrvatskom tržištu već četvrtu godinu. U Hrvatskoj imaju misiju doprinositi izvrsnim rezultatima poljoprivredne proizvodnje kroz svoj program opreme i strojeva. Osnovni proizvodni program tvrtke Petkus čine: silosi, sušare, čistilice, transportna oprema i oprema za doradu sjemena. Uz ovako široku paletu proizvoda, tvrtka nudi i izradu projektne dokumentacije te pripremu tehničke dokumentacije za kandidiranje na fondove EU.

Proizvođačima i prerađivačima koji su industrijski orijentirani potrebna je visoko kvalitetna oprema koja može izdržati protok velike količine robe.

Njemačka tehnologija za poljoprivrednu proizvodnju

Čistilica za predčišćenje SM 15-2

Tvrtka Petkus je fokusirana na ozbiljne poljoprivredne proizvođače čiji kapaciteti proizvodnje ciljaju na rad s opremom od 300 do 350 dana u godini. Takvi proizvođači i prerađivači su industrijski orijentirani i njima je potrebna visoko kvalitetna oprema njemačke proizvodnje koja može izdržati protok velike količine robe.

Da bi osigurali kvalitetu i potrebnu izdržljivost opreme, tvrtka Petkus opremu proizvodi od najkvalitetnijeg čelika, a svi dijelovi opreme se galvaniziraju radi sprječavanja hrđe. Svaki dio opreme je sastavljen vijcima i nigdje nisu prisutni varovi, što još više produžuje rok trajanja opreme.

Tvrtku Petkus Technologie GmbH potražitite i ove godine u Paviljonu 2 na proljetnom poljoprivrednom sajmu u Gudovcu.

Ovu godinu tvrtka Petkus je posvetila svojim čistilicama. U ponudi su čistilice koje rade predčišćenje, industrijsko čišćenje, ali i sjemensko čišćenje. Što se tiče kapaciteta, oni se kreću od 1 t/h (na bazi pšenice 76 HL) pa sve do 120 t/h. Sva oprema ja napravljena u Njemačkoj. Može se kupiti kao pojedinačni stroj. Tvrtka Petkus uz dogovor sa kupcem vrši dostavu, montažu i puštanje u rad.

Sušara PETKUS DU

Tvrtku Petkus i ove godine potražite na sajmu u Gudovcu

Fokus tvrtke Petkus u Hrvatkoj je i suradnja sa konzultantskim tvrtkama za EU fondove i projektantskim uredima s kojima tvrtka uspješno surađuje. Otvoreni su za neobvezujuće ponude i surađuje s partnerima do kraja procesa selekcije za EU fondove.

I ove godine tvrtka Petkus Technologie GmbH biti će prisutna na proljetnom poljoprivrednom sajmu u Gudovcu. Kao i svake godine, nalazi se u Paviljonu 2, a za sva pitanja i eventualne ponude možete se obratiti osoblju na izložbenom prostoru sajma.

Za sve dodatne informacije i ponude također se možete obratiti tvrtki Igman, Petkus predstavništvu za Hrvatsku, na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Petkus Technologie GmbH Igman Sušara Silos Dorada sjemena

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/