Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland traktori
  • 03.07.2017. 07:30

New Holland uveo SmartTrax gusjenice na T9 seriju!

New Holland je uveo novosti na modele traktora T9 serije 2017. godište ugradnjom SmartTrax ™ II gusjenica s opcijama Standard Track i Deep Traction!

Foto: agriculture
  • 2.142
  • 130
  • 0

New Holland je uveo novosti na modele traktora T9 serije 2017. godište ugradnjom SmartTrax ™ II gusjenica s opcijama Standard Track i Deep Traction.

"Poslušali smo zahtjeve brojnih kupaca koji su tražili sličnu soluciju s nižim troškovima nabave", rekao je Dan Valen, jedan od voditelja u New Hollandu.

Novi Standard dizajn nudi ekonomičnu alternativu premium Hi-Idleru, s istim prednostima uz izuzetak kuta pristupa. Oba modela Hi-Idler i Standard dostupni su s Agricultural lug ili Deep lug gusjenicama za modele T9.600, T9.645 i T9.700. Agricultural lug gusjenica ima visinu gaznog sloja od 2 inča (5,08 cm), a kod Deep lug gusjenice ona iznosi 2,6 inča (6,6 cm), što ih čini idealnim za mokre terene ili meka tla. Oba modela su dizajnirana s razmakom gaznog sloja od 153,3 mm (6 inča), što poboljšava vuču u težim uvjetima vremena i tla i optimizira čišćenje gaznog sloja u blatnim i ljepljivim uvjetima na terenu.

Velikim otiskom smanjuje se zbijanje i oštećenje tla

Svi SmartTrax II modeli nude standardnu gusjenicu širine 36 inča (91,44 cm). Vučna snaga je maksimalizirana za teške uređaje za obradu tla i velike sijačice i kada rade u mokrim i težim uvjetima. Veliki otisak povećava flotaciju, smanjuje zbijanje i oštećenje tla, što dovodi do povećane plodnosti tla i odvodnju vode.

Sveukupne prednosti sustava SmartTrax uključuju:

  • okretanje punom snagom - Zglobno upravljanje povećava sposobnost svih četiriju gusjenica da ostanu na tlu u svakom trenutku, ne samo kad se ide ravno.
  • dodir gusjenica s tlom - Zahvaljujući oscilirajućim gusjenicama, neravni tereni postaju prošlost za SmartTrax II. Gusjenice će se jednostavno prilagoditi neravninama tla i osigurati vozaču da održi jednaku vučnu snagu i smanjiti potencijalno klizanje.
  • pozitivan, učinkovit pogon - SmartTrax II ima najveći pogonski kotač u industriji. To je 100% direktni pogonski sustav - nema elemenata trenja koji se mogu klizati u vrlo mokrim uvjetima.
  • maksimalne performanse - Svi modeli T9 serije traktora sa SmartTrax II opremljeni su Camoplast 5500 serijom gusjenica, dizajnirane za rad u teškim uvjetima, na neravnim i nagnutim terenima koje smanjuju ukupni trošak rada.

Foto: agriculture1.newholland.com


Tagovi

New Holland Traktor SmartTrax T9 serija Gusjenice


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner