Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 15.07.2017. 09:00

Neka MF 7700 postane vaše novo radno mjesto!

Massey Ferguson serijom MF 7700 nastavlja trend visoko pouzdanih, jednostavnih traktora s lakim održavanjem koji pružaju učinkovitost u svim poljoprivrednim radovima!

Foto: austrodiesel.at
  • 2.546
  • 190
  • 0

Traktor ​Massey Ferguson serije 7700 ujedinjuje inteligentnu tehnologiju s jednostavnom i robusnom konstrukcijom za znatno poboljšanje produktivnosti uz istovremeno smanjenu potrošnju goriva i niske emisije ispušnih plinova. Oslanjajući se na iznimno uspješnu seriju MF 7600, MF 7700 nastavlja trend koji je postavio Massey Ferguson za visoko pouzdane, jednostavne traktore s lakim održavanjem koji pružaju učinkovitost u svim poljoprivrednim radovima.

Devet modela u seriji MF 7700

Ponuda modela u seriji MF 7700 proširena je tako da je od sada dostupan najjači model 7726 opremljen izvanrednim Dyna VT mjenjačem. Zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji motora, svi modeli ispunjavaju normu Tier 4 Final i neovisno o odabranom mjenjaču raspolažu snagom od +25 KS kroz sustav EPM (elektronička regulacija snage). Brojni noviteti i detaljna poboljšanja poput novog ovjesa prednje osovine, proširenih opcija hidrauličkog sustava, novih funkcija mjenjača i dorađenih kabina čine od serije 7700 savršenog partnera.

S devet modela u ovoj seriji, MF 7700 je jedan od vaših najboljih izbora koje ćete napraviti!

AGCO Power motor za velike uštede

Motori AGCO Power zapremnine 6,6 i 7,4 litre ispunjavaju najnoviju normu Tier 4 Final. Zahvaljujući učinkovitom korištenju SCR tehnologije, koju je Massey Ferguson uveo u poljoprivrednu mehanizaciju, sustav pročišćavanja ispušnih plinova ne zahtijeva nikakvo održavanje. Svi motori serije 7700 sa šest cilindara serijski po potrebi pružaju 25 KS više snage.

Serija MF 7700 posebno je dizajnirana da zadovolji potrebe poljoprivrednika, bez obzira na vrstu poslova kojim se bavi!

AGCO Power koncept motora ugrađuje se u traktore Massey Ferguson već nekoliko godina te je sve do danas najučinkovitiji koncept motora kada je riječ o uštedi goriva. Dobro promišljen dizajn pojedinih komponenti i hladnjaka optimalno poboljšava učinkovitost, a potrebno servisiranje istovremeno je svedeno na minimum.

MF 7700

Dyna mjenjač jednostavan za upotrebu

Mjenjači Dyna-4 i Dyna-6 s funkcijom Motor-Power-Management vrlo su jednostavni za upotrebu. Svim funkcijama možete pristupiti jednostavno bez pritiskanja spojke, a podatke o odabranoj grupi i stupnju prijenosa možete pročitati na ploči s instrumentima.

SpeedMatching dolazi u serijskoj opremi, a ovaj sustav jamči automatski odabir stupnja prijenosa kod promjene grupe. Dio serijske opreme također su AutoDrive, super puzajuće brzine i ComfortControl.

"Znamo da traktor nije samo vozilo, već i profitni centar vašeg poslovanja", kažu iz Austro Diesela.

Funkcija Eco za veću uštedu goriva i učinkovitost

Za najveću uštedu goriva i učinkovitost motora, Dyna-6 modeli imaju funkciju Eco. Dyna-4 i Dyna-6 raspolažu sustavom Motor-Power-Management (EPM) za kontinuirano stavljanje na raspolaganje potrebne snage pod raznim režimima i pri raznim radovima, povećanu produktivnost i nižu potrošnju goriva.

U Eco modusu traktor doseže najvišu brzinu na niskom broju okretaja motora, čime je smanjena potrošnja goriva i razina buke.

Regulator graničnog opterećenja aktivira se kada se poveća opterećenje motora i padne broj okretaja. Mjenjač smanjuje brzinu kretanja prema naprijed kako bi održao potrebnu snagu, a kod promjene opterećenja traktor radi uz najvišu snagu.

Sustavi Dyna-VT i DTM funkcioniraju uz najvišu učinkovitost i istovremeno jamče ravnomjernu vožnju i smanjenu potrošnju goriva.

Udobna i prostrana kabina

Panoramska kabina s produženim vjetrobranskim staklom, bočnim prozorima na otvaranje i brojnim poboljšanjima. Slobodan odabir raznih upravljačkih palica i naslonjača za ruku, novi upravljački elementi u desnom stupu, nova ploča s instrumentima, SIS zaslonom (zaslon za postavke i informacije) i konzolom te oprema sa sustavom Datatronic CCD.

Kabine su dostupne u izvedbi s konvencionalnom mehaničkom varijantom ili potpuno novom aktivnom amortizacijom kabine (raspoloživo krajem 2015.). Sve ove funkcije za vozača znače manje stresa, veću udobnost i u konačnici veću produktivnost. Što je duže vrijeme upotrebe, to je veća korist.

MF 7700 može postati vaš novi ured!

Sve te performanse omogućuju korisniku lakši i jednostavniji rad, a što je korisnik produktivniji, to donosi više profita svom poslovanju. To je još jedno područje gdje se MF 7700 izdvaja iz mnoštva, kao i s opsežnim standardnim paketom opreme koji nudi, izborom različitih kabina koje nude širok izbor dodatne opreme, pružajući vam sve mogućnosti koje trebate.

U videu pogledajte MF 7700 u radu!

Za više informacija obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: austrodiesel.at


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson MF 7700 Traktor Motor Mjenjač Kabina


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer