Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 21.11.2017. 18:00

Najnovija tehnologija preše za bale Massey Fergusona!

Nove preše za okrugle bale Massey Fergusona iz serije RB odlikuju se izvanrednim i postojanim oblikom bale, razrađenim dizajnom i prvoklasnom kvalitetom konstrukcije čime daje snažan doprinos stalno rastućem portfelju Massey Fergusona!

  • 882
  • 170
  • 0

Massey Ferguson je na sajmu Agritechnica 2017. u Hannoveru od 12. do 18. studenoga 2017. po prvi put predstavio seriju MF RB, nove preše za okrugle bale s fiksnom i promjenjivom komorom za prešanje.

Nove preše za okrugle bale Masseya Fergusona iz serije RB odlikuju se izvanrednim i postojanim oblikom bale, razrađenim dizajnom i prvoklasnom kvalitetom konstrukcije čime daje snažan doprinos stalno rastućem portfelju Masseya Fergusona.

Zahvaljujući pet različitih modela s fiksnom i promjenjivom komorom za svakog korisnika naći će se odgovarajuća preša za bale - od malih stočarskih gospodarstva preko većih mješovitih poljoprivrednih proizvodnji i ratarskih gospodarstava pa sve do profesionalnih iznajmljivača strojeva.

MF proširuje prvoklasni program skupljanja sijena

Preše za okrugle bale serije RB oduševljavaju svojom izvedbom i pouzdanošću te će svojim brojnim jedinstvenim patentiranim funkcijama postaviti nova mjerila vrhunske kvalitete za ujednačene bale sijena, silaže i slame.

"Serija RB nadopunjuje nedavno uvedene strojne kosilice, strojeve za okretanje i strojeve za otkos koji su vrlo brzo postali veoma omiljeni", izjavio je Adam Sherriff, direktor MF Harvesting-a za sektor razvoja europskog tržišta. "Od sada kupac može kupiti kod svog distributera Massey Ferguson iskušanu i učinkovitu prešu za okrugle bale sa sigurnošću da će mu u svako doba biti na raspolaganju odlična služba za kupce i zamjenske dijelove. Massey Ferguson ovim prešama ne samo da proširuje svoj prvoklasni program prikupljanja sijena i krme nego može i pružiti kooperantima najcjenjenije promjenjive preše za okrugle bale u industriji", nadodao je.

U jednostavan dizajn obrađeni su prvoklasni sastavni dijelovi tako da se pristupačnost korisniku spojila s pouzdanim radom i smanjenom potrebom za održavanjem.

Svi strojevi izgrađeni su za najveće napore i posjeduju iste jedinstvene značajke poput brzog prikupljanja, sustava protiv blokiranja Hydroflex control, sustav konstantnog tlaka te oštrice Xtracut i mrežaste ambalaže Varionet. Preše s fiksnom komorom kao i one s promjenjivom raspolažu sigurnim mehanizmom za zaključavanje stražnjih vrata za ravnomjerni promjer bala i visoku gustoću s niskom potrošnjom energije.

Značajke preše za okrugle bale serije MF RB:

  • tri modela s fiksnim komorama za bale promjera 1,25 m i širine 1,23 m uz odabir tri paketa opreme za prilagodbu individualnim potrebama
  • MF preše s fiksnim komorama serije RB s 18 PowerGrip valjaka s po deset jedinstveno oblikovanih rebara i tri Xtracut opcije za guste bale s čvrstom jezgrom
  • dva modela s promjenjivim komorama i tri Xtracut opcije za bale promjera od 0,9 m do 1,6 m odnosno od 0,9 odnosno 1,8 m i potpuno očuvane gustoće
  • brzo prikupljanje bez zakrivljene putanje za jednostavnu i učinkovitu preradu većih količina proizvoda žetve; jednostavni dizajn s manje pokretnih dijelova povećava pouzdanost i smanjuje potrebu održavanja
  • Xtracut opcije s 13, 17 ili 25 noževa za modele preša s fiksnom i promjenjivom komorom
  • uz sustav Hydroflexcontrol za sprječavanje štete i zastoja zahvaljujući automatskom dvostupanjskom sustavu protiv blokiranja s automatskom mehaničkom podnom suspenzijom i hidrauličkim sustavom za spuštanje
  • mrežasta ambalaža Varionet kao serijska oprema kod svih MF preša za bale serije RB za savršeno vezivanje bala od ruba do ruba ili oko njih pomoću svih vrsta mreže
  • sustav za vezivanje pređe Variotwin dostupan je kao opcija za sve preše za bale
  • sigurni mehanizam za zaključavanje stražnjih vrata za ravnomjeran promjer bala te visoku gustoću uz nisku potrošnju energije
  • automatsko podmazivanje i središnja mjesta za podmazivanje za jednostavno održavanje i dulji životni vijek
  • odabir između upravljanje kompatibilnog s ISOBUS-om ili posebnog terminala
  • zaključavanje stražnjih vrata za ravnomjerni promjer bala i visoku gustoću s niskom potrošnjom energije.

Pet modela novih MF preša

Serija RB Massey Fergusona dostupna je i s nizom opcija poput pneumatske kočnice, šireg prikupljanja i većih guma. Nove MF preše za okrugle bale s promjenjivim i fiksnim komorama Massey Fergusona oblikuju velike, guste i ravnomjerne bale od sijena, silaže i slame.

Tri modela s fiksnim komorama proizvode bale promjera od 1,25 m i širine 1,23 m pomoću 18 PowerGrip valjaka te su dostupne u različitim izvedbama tako da svaki poljoprivrednik može izabrati onu koja mu odgovara. Te izvedbe sadržavaju ravni modeli MF RB 1125F s mrežastim povezivanjem, MF RB 2125F s Xtracut rezačem s 13 ili 17 oštrica i top model serije MF RB 2125F s rezačem s 25 oštrica za profesionalna i velika postrojenja.

Preše s promjenjivim komorama također su dostupne s rezačima Xtracut s 13, 17 ili 25 oštrica te oblikuju bale pomoću četiriju dvostrukih neprekinutih remenja. MF RB 4106V stvara bale promjera od 0,9 do 1,6 m dok MF RB 4180V omogućava veličine između 0,9 i 1,8 m.

U videu pogledajte rad nove serije MF RB preša za okrugle bale!

Za više informacija o RB seriji preša, obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Austro Diesel Balirka Massey Ferguson RB serija Okrugle bale Nova tehnologija


Partner