Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OPG Lovro Špoljarić
  • 24.05.2018. 12:00

Mladi farmer Lovro Špoljarić s obitelji odrađuje sve poslove, a ponosni su vlasnici i 3 MF stroja!

Lovro Špoljarić mladi je poljoprivrednik iz Rušana, 20-ak kilometara od Virovitice koji se učlanio u klub Mladi Farmeri, odigrao nagradnu igru te osvojio put u tvornicu Massey Ferguson kombajna u Italiji!

Foto: Agroklub
  • 3.671
  • 316
  • 0

Lovro Špoljarić mladi je poljoprivrednik iz Rušana, 20-ak kilometara od Virovitice koji se učlanio u klub Mladi Farmeri, odigrao nagradnu igru te osvojio put u tvornicu Massey Ferguson kombajna u Italiji pod vodstvom tvrtke Austro Diesel.

Lovro je nedavno otvorio svoj OPG, a sve poslove radi s ocem, stricem i bratićem. Bavi se isključivo ratarstvom, a zajedno uzgajaju pšenicu, kukuruz, soju, uljanu repicu i suncokret i sve što proizvedu ide odmah u prodaju.

Mladi Farmeri prvi u svijetu imali priliku vidjeti kako se proizvodi kombajn Massey Ferguson IDEAL!

"Po struci sam drvodjelni tehničar, no odmah sam po završetku srednje škole odlučio da će poljoprivreda biti moje zanimanje. Najbolje je biti sam svoj gazda i mislim da se od poljoprivrede može lijepo živjeti", kaže nam Lovro.

vd
Lovro Špoljarić pregledava kombajn MF IDEAL

Lovro je ljubitelj Massey Fergusona

Lovro s obitelji zajednički koristi dva Massey Ferguson traktora 4270 i 8220, a imaju i kombajn MF 38. "Već dosta godina ih imamo, jako smo zadovoljni kvalitetom strojeva, ne kvare se, izdržljivi su, a i u mom kraju ima nekoliko zadovoljnih korisnika Massey Fergusona".

Lovro je prilikom posjete tvornici kombajna imao priliku vidjeti i najnoviji i najveći MF IDEAL, a dojmovi su bili i više nego očaravajući: "Vrlo ugodno iskustvo, vidi se da nema opterećenja u poslu. Nisam još posjetio nijednu tvornicu, ovo mi je prvo iskustvo. Kad bi mi se pružila prilika, sigurno bih uzeo neki novi Massey Ferguson kombajn, kao primjerice Beta.

Zahvalni smo što smo imali priliku, kao dio projekta Mladi Farmeri, vidjeti ovako nešto što će nam kasnije pomoći oko kupovine novih strojeva", rekao je Lovro.

sx
Nenad Stepanić iz Austro Diesela i dobitnici nagradnog putovanja

Želiš postati član kluba Mladi Farmeri?

Ako i vi želite postati član kluba Mladi Farmeri, prijavite se svojim podacima u formi ispod i postanite dio MF svijeta mehanizacije!


Fotoprilog


Tagovi

Mladi Farmeri Austro Diesel Massey Ferguson Kombajn IDEAL OPG Lovro Šoljarić Traktor Poljoprivreda Ratarstvo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Mladi Farmeri, Austro Diesel

Concorde Business Park 3/2, Schwechat, Austrija
tel: +385 99 229 8415, e-mail: mf@mladi-farmeri.com web: http://www.mladi-farmeri.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]