Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 06.04.2020. 13:00

Massey Ferguson donosi "paket rasterećenja" za poljoprivrednike

Generalni uvoznik MF-a Austro Diesel i dalje radi za svoje kupce te nudi brzo dostupne traktore, kombajne, teleskopske utovarivače i balirke uz pet posto skladišnog bonusa.

Foto: Austro Diesel
  • 1.267
  • 123
  • 0

Tvrtka Austro Diesel obavila je opsežne pripreme kako bi poljoprivrednicima u sljedećim danima i tjednima bila u mogućnosti pružiti već poznate usluge. Na taj način opskrba originalnim MF zamjenskim dijelovima ostaje zajamčena do daljnjega, a narudžbe možete uputiti vašem MF prodajnom partneru, kao i inače.

Pet posto skladišnog bonusa

"U ovom je trenutku važno da naše poljoprivrednike rasteretimo financijski i omogućimo im manevarski prostor. Stoga smo donijeli neku vrstu paketa rasterećenja za poljoprivrednike i kooperante. On sadrži, pored skladišnog bonusa* od pet posto za odmah dostupne traktore, kombajne, teleskopske utovarivače i balirke Masseya Fergusona na zalihi, i financiranje svih MF traktora od 0,00 % na 36 mjeseci. Tko želi sebe i svoj stroj dugoročno osigurati, ima mogućnost opcionalnog jamstva do pet godina i osiguranja od kvara stroja", pojašnjava ing. Johann Gram, glavni direktor Austro Diesel GmbH.

Austro Diesel stoji uz svoje kupce te isporučuje i dalje

Iz tvrtke poručuju kako održavaju mobilnima sve MF vozače i prodajne partnere. Johann Gram posebno se zahvaljuje partnerima koji i u trenutačnim uvjetima uvijek daju najbolje za vozače.

Pored skladišnog bonusa* od pet posto za odmah dostupne traktore, kombajne, teleskopske utovarivače i balirke Masseya Fergusona na zalihi, nude i financiranje svih MF traktora od 0,00 % na 36 mjeseci.

"Zdravlje i opskrba naših kupaca naš su najveći prioritet. Kako bismo zaštitili njih, kao i naše zaposlenike, podržavamo sve mjere koje doprinose zaustavljanju koronavirusa. Kao što stoji u našem sloganu, za kupce mobiliziramo sve, a to vrijedi i u ovakvim vremenima. Za to se zalaže Austro Diesel. Sigurni smo da ćemo zajedno prevladati ovaj izazov i optimistično gledamo u budućnost", zaključio je Gram.

Napomena: * Ponuda vrijedi do opoziva ili do isteka zaliha. Skladišni bonus vrijedi za sklapanje sporazuma o kupnji novoga traktora, kombajna, balirke ili teleskopskoga utovarivača Masseya Fergusona koji su na zalihi - u ponudu ne spadaju strojevi s akcijskom neto cijenom. Zadržavaju pravo na pogreške, tiskarske pogreške i izmjene. Detaljnije informacije potražite kod vašega MF prodajnog partnera.

Austro Diesel je dostupan i telefonski i e-poštom za svoje kupce. Sve kontakt podatke možete pronaći ispod teksta ili na www.austrodiesel.at.


Tagovi

Massey Ferguson Skladišni bonus Austro Diesel Traktor Balirke Utovarivači Financiranje


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!