Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 31.03.2016. 10:30

Lemkenov Titan od 14 brazdi!

Još jedna inovacija Titana 11 je opcionalno poboljšanje prijanjanja, koje prenosi težinu sa pluga i prednje osovine traktora na njegovu zadnju osovinu i tako smanjuje njegovo proklizavanje.

  • 713
  • 23
  • 0

Nova serija, koja će prelaziti mogućnosti Euro Titan i Vari Titan plugova, po prvi put će u opsežnu ponudu Lemken plugova, dodati polunošeni okretni plug od 14 brazdi.

Verzija sa četvorostrukim mehaničkim i hidrauličkim podešavanjem radne širine od 9-14 brazdi, omogućava radne širine do 770 cm. Titan 11 plugovi standardno imaju inovativno Dura Maxx tijelo pluga. Plužna daska i lemeši su napravljeni od vrlo tvrdog čelika, bez probijenih ili izbušenih rupa, da bi osigurali veliku izdržljivost i naročito dug vijek trajanja. Budući da oni nisu zašarafljeni, nego samo zakačeni, bez potrebe za alatom mogu biti zamijenjeni brzo i jednostavno. Lemeši su dostupni i od plastike za optimalno oranje, čak i u vrlo ljepljivim zemljištima.

U videu ispod teksta pogledajte Titan 11 polunošeni plug i njegove performanse u radu!

Titan 11 i za kamenita zemljišta

Titan 11 polunošeni plug
Titan 11 polunošeni plug

Za kamenita zemljišta, također su dostupni Lemken Titan 11 plugovi sa automatskom i hidromatskom zaštitom preopterećenja, kako bi se osiguralo da se okretni dijelovi plugova uvijek precizno vraćaju u svoju radnu poziciju, čak i u teškim uvjetima. Velike dimenzije okretnog raspona od 38 cm vertikalno i 20 cm bočno, omogućavaju doslijednost rada bez prekida, čak i kod dubokog oranja. Ovo je moguće zbog velike okidačke snage, koja se može lako prilagoditi promjenama stanja zemljišta iz udobnosti traktorskog sjedišta.

Još jedna inovacija je opcionalno poboljšanje prijanjanja, koje prenosi težinu sa pluga i prednje osovine traktora na njegovu zadnju osovinu i tako smanjuje njegovo proklizavanje. Ovo osigurava optimalne uvjete za veliku brzinu rada i smanjenu potrošnju goriva.

Budući da se kombinacija integriranih valjaka za brazde sa montiranim plugom pokazala tako uspješna u rekonsolidaciji lakog do srednje lakog zemljišta, Lemken sada po prvi put nudi Flex Pack za polunošene plugove. To čini prijevoz valjaka za brazde zgodnijim i štedi vrijeme, naročito za plugove s velikom radnom širinom, koji su često problematični. Nema više potrebe za odvojenim transportom valjaka za brazde. Posebna karakteristika Lemken FlexPack-a kod Titan 11 polunošenih okretnih plugova je automatsko podešavanje promjenjivim radnim širinama.

Za više informacija o karakteristikama Titan 11 polunošenih plugova obratite se tvrtki Lemken na jedan od niže navedenih kontakata.


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistra je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs