Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KWS
  • 13.04.2018. 12:00

KWS oduševio na Proljetnom bjelovarskom sajmu, predstavili i novitete za nadolazeću sjetvu!

Već tradicionalno na Proljetnom sajmu u Bjelovaru, tvrtka KWS je predstavila kako svoj portfolio, tako i sve novitete za nadolazeću sjetvu!

Foto: KWS
  • 556
  • 69
  • 0

Već tradicionalno na Proljetnom sajmu u Bjelovaru, tvrtka KWS je predstavila kako svoj portfolio, tako i sve novitete za nadolazeću sjetvu. Već prepoznatljivi KWS štand je kod proizvođača prepoznat kao izvor stručnih informacija te kvalitetnih savjeta vezanih, kako za odabir najboljih hibrida i pravilnu agrotehniku, a bjelovarski sajam kao izvor prave sajamske atmosfere, druženja te naravno zanimljivih akcija. Stoga i ne čudi veliki broj posjetitelja svake godine.

KWS djelatnici na sajmu u Gudovcu tijekom sva tri dana su se nesebično, strastveno i sa radošću u potpunosti posvetili interakciji s proizvođačima te osigurali za njih sve potrebite informacije i naravno dodatna iznenađenja. Sajam ne bi bio pravi sajam, da nema sajamskih ponuda i akcija, tako su svi KWS proizvođači koji su te dane kupili svoje sjeme kukuruza bili i posebno nagrađeni prigodnim KWS poklonom od strane simpatičnih hostesa.

vev
Zadovoljni poljoprivrednici na KWS štandu

Neki hibridi kukuruza su već dobro poznati proizvođačima, no svake godine su tu i novi hibridi kukuruza koji su se svojim rezultatima i preformansama na pokusnim poljima istaknuli i naravno zaslužili svoje mjesto u KWS sortimentu, a ujedno i postali preporuka KWS stručnih savjetnika, posebno tri noviteta KORVINUS, KAPITOLIS i KLEOPATRAS. A da su KWS hibridi već prepoznati kod proizvođača, potvrđuju i oni sami, stoga ne čudi da su njihov izbor i za nadolazeću sjetvu, od ranijih do kasnijih FAO grupa.

Poljoprivrednici zadovoljni KWS hibridima

"Posjećujemo bjelovarski sajam da vidimo novitete, nove strojeve, obilazimo sjemenarske kuće, nova gnojiva i slično. Odabrali smo hibrid Kolumbaris kojeg sijemo već duži niz godina jer nam se jako dobro pokazao na našim parcelama. Uzeli smo Balasco i sada na sajmu najraniji hibrid Karnevalis", ispričao nam je posjetitelj sajma Nikola Matleković, Lijeva Martinska Ves.

"KWS hibride sijem već dugi niz godina, jako sam zadovoljan njima. Između ostalog, sijem najčešće hibride Konfites, Konsens, Balasco, a od ove godine i Kerbanis", kaže Tadija Solić iz Bedenika.

Dražen Orlović iz Paljevine kaže kako kukuruz uzgaja na nekih 15 hektara, a najviše koristi hibride KWS Konfites i 2370.

Za neku novu sajamsku atmosferu i druženje ipak ćemo morati pričekati sljedeći bjelovarski sajam, no raspoloživost KWS stručnog tima poljoprivrednicima neprekidna je tijekom cijele godine, jer, kako kažu, vaši usjevi njihova su predanost!

Pogledajte kako je bilo na KWS štandu na 21. proljetnom bjelovarskom sajmu!

Za više informacija o KWS hibridima kukuruza, obratite im se na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Tagovi

KWS Bjelovarski sajam Gudovac Hibridi kukuruza Sjeme Nagrada uz kupnju Korvinus Kapitolis Kleopatras


Partner

KWS Sjeme d.o.o.

Vukovarska 31, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 628 628, e-mail: info@kws.hr web: http://www.kws.hr