Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KWS Srbija
  • 07.09.2016. 16:00

KWS Dan polja u Bečeju

Proizvođačima je predstavljeno 14 hibrida kukuruza, koji se nalaze u portfoliju prodaje KWS kompanije za narednu godinu.

  • 1.433
  • 66
  • 0

Kompanija KWS organizovala je Dan polja u okviru Doradnog centra u Bečeju. Doradni centar kompanije KWS izgrađen je na površini od 15 hektara. Baziran je na najsavremenijoj tehnologiji u oblasti dorade semena. Manifestaciji je prisustvovalo oko 300 proizvođača i prijatelja semenske kuće KWS.

Na ovom polju svi prisutni mogli da se upoznaju sa različitim hibridima kukuruza, pri čemu je i KWS kompanija imala priliku da pokaže sve ono što je trenutno aktuelno. Proizvođačima je predstavljeno 14 hibrida kukuruza, koji se nalaze u portfoliju prodaje kompanije KWS za narednu godinu od FAO grupe 200, rani hibridi, potom FAO grupa 300 i 400, 500 i 600. Događaju je prisustvovao novi generalni direktor dr Pavle Sklenar i regionalni direktor Čaba Kiš.

Ispod teksta pogledajte galeriju sa samog događaja na oglednim poljima KWS u okviru Doradnog centra i deo atmosfere!

Misija kompanije KWS: stvaranje hibrida prilagođenih ovdašnjim uslovima

Generalni direktor kompanije KWS dr Pavle Sklenar iskoristio je ovaj događaj da najavi gradnju i opremanje stanice za oplemenjivanje semena koju će ta kompanija izgraditi u Staroj Pazovi. On je, takođe, pozvao domaće ratare da poseju KWS hibride kukuruza i uljane repice koji su izuzetno pogodni za naše podneblje:

"Kada je reč o radu na semenu kukuruza, kompanija KWS je protekle nedelje potpisala Ugovor o gradnji i opremanju stanice koja će se baviti oplemenjivanjem semena kukukuruza. Ta stanica nalaziće se u Staroj Pazovi, a osim oplemenjivanja postojećeg semena, baviće se i stvaranjem novih hibrida kukuruza, kojima ćemo snabdevati proizvođače u Vojvodini, Srbiji, ali i zemljama u okruženju. Ovo je jedinstven projekat jer kompanija KWS nije u Srbiju došla samo da prodaje seme, nego i da stvara nove hibride pogodne za ovo područje. Na "Danu polja" smo predstavili 14 hibrida, od toga 5 novih, koji se nalaze pod našom zajedničkom robnom markom "Zrno plus". KWS hibridi se odlikuju izvanrednim prinosom, odličnim kvalitetom zrna i brzim otpuštanjem vlage, a to je veoma važno, naročito kada imamo nestabilnu jesen" istakao je Sklenar.

Za više infomacija o najnovijim hibridima kontaktirajte kompaniju KWS na dole navedene kontakte!


Foto prilog


Tagovi

KWS Srbija FAO grupe Doradni centar Bečej Dr Pavle Sklenar Čaba Kiš Hibridi kukuruza


Partner

KWS Srbija d.o.o

Industrijska 5, 21220 Bečej, Srbija
tel: +381 21 215 61 04, e-mail: mykws.rs@kws.com web: http://www.kws.rs/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.