Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akcija
  • 29.10.2013. 12:54

Kverneland priključci dostupni odmah

Zadnji plugovi na zalihama dostupni odmah, a za Optima sijačice primaju se predbilježbe

  • 2.992
  • 264
  • 0

Interexport d.o.o. je generalni zastupnik u Republici Hrvatskoj brandova AGCO korporacije Fendt, Valtra i Fella te renomirane norveške tvrtke Kverneland.

Ove jeseni pripremili su akciju Kverneland plugova sa 3, 4, 5 i 6 brazdi koje mogu odmah isporučiti. Plugovi se isporučuju sa daskama po izboru: rešetkastim ili punim. Osim plugova u svojoj ponudi ističu sijačice Optima od 4, 6 i 8 redova za koje primaju predbilježbe.

Sijačice Optima

Optima sijačice smanjuju troškove proizvodnje i vrijeme potrebno za rad. Ova univerzalna sijačica može sijati kukuruz, suncokret, repu, grah, grašak, soju i drugo sjemenje. Optima sijačice dostupne su u radnoj širini od 3 do 9,3 metara. Održavanje Optime je vrlo jednostavno. Električni pogon omogućava potpunu kontrolu iz kabine traktora uz pomoć ISOBUS sistema. Udaljenost sjemena može se prilaogđavati nebrojen broj puta tijekom sjetve.

Kverneland plug

Kverneland plugovi povećavaju učinkovitost rada do 30% sa istovremenim smanjenjem potrošnje goriva od 20%. Robusne konstrukcije, a ujedno snažne i pouzdane građe ovi plugovi pružaju jednostavnost rada u polju. Posebna snaga pluga je Kvernelandova tehnologija termičke obrade same konstrukcije. Prilikom rada pokazali su se iznimno učinkovitim i u najtežim uvjetima.

Pogledajte video prilog o proizvodnji Kverneland plugova

Za više informacija molimo Vas da kontaktirate:

Interexport d.o.o.
Ul. Kralja Zvonimira 15/1, Samobor
Damir Novosel, 091 302 4040
Ivica Bučanović, 091 302 4050


Dokumenti


Tagovi

Plug Sijačica Ušteda Gorivo Polje Sjeme Sijačica ISOBUS sistem Kabina Traktor


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ove godine pripremili smo bogat program. Vidimo se!
#gudovac2024