Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković
  • 12.06.2018. 10:30

Kutjevo d.d. početak žetve upriličilo nabavkom dvaju novih Claas Lexion kombajna!

Upravo su se kombajni marke Claas korišteni u Kutjevu d.d. već dugi niz godina pokazali izuzetno učinkovitima iz kojeg se razloga Uprava Kutjeva d.d. i dalje odlučila za nabavku i vjernost upravo kombajnima marke Claas!

Foto: pozega.eu
  • 1.789
  • 151
  • 0

Krenula je sezona žetve. U zlatnim poljima Požeške kotline prvi otkosi su na žetvi ječma. Nekada su žetvu obavljale žuljevite ruke vrijednih slavonskih seljaka, a koje su poslove s odmakom vremena preuzimali visoko sofisticirani strojevi - kombajni, danas proizvedeni najsuvremenijom tehnologijom. Kako trenutno stvari stoje, lijepo vrijeme i visoke temperature pogoduju zriobi i smanjenju vlage u zrnu tako da ovogodišnja žetva obećava kvalitetan i stabilan prinos.

Kutjevo d.d. obnovilo je svoju flotu poljoprivredne mehanizacije nabavkom dvaju novih kombajna marke Claas Lexion vrijednih nešto više od 5,5 milijuna kuna. Doznajemo da su se upravo kombajni marke Claas korišteni u Kutjevu d.d. već dugi niz godina pokazali izuzetno učinkovitima iz kojeg se razloga Uprava Kutjeva d.d. i dalje odlučila za nabavku i vjernost upravo kombajnima marke Claas, za čiju nabavku su izdvojena značajna financijska sredstva.

Uz korak sa sve agresivnijom konkurencijom

Tom prilikom Ivan Prepelac, direktor Biljne proizvodnje u Kutjevu d.d. nam je rekao: "Od samih svojih početaka te kroz cijelu povijest biljne proizvodnje pa skroz do današnjih dana, Kutjevo d.d. je tvrtka koja je svjesna svoje uloge i utjecaja na gospodarsko okruženje i zajednicu u kojoj djeluje. Investicije su temelj svake današnje proizvodnje i jedino kvalitetnim i adekvatnim investiranjem možemo pratiti korak sa sve agresivnijom konkurencijom koja se pojavljuje na našim prostorima. Isto tako, intenzivnijim ulaganjima u poljoprivrednu mehanizaciju nastojimo dostići najviše poslovne standarde i poboljšati poslovnu uspješnost Kutjeva d.d.", naglasio je Prepelac.

cs
Za kombajne je izdvojeno nešto više od 5,5 milijuna kuna

Nakon žetve ječma uslijedit će i žetva drugih žitarica i uljane repice u čemu će također novi kombajni dati svoj veliki doprinost, kako kvaliteti pri žetvi, tako i na efikasnosti, piše pozega.eu.


Izvori

Požega-EU


Tagovi

Kutjevo d.d. Kombajn Jerković Claas Lexion


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam vaš Novocommerce International 💚💛
Da li se u gnijezdu pronašla kakva John Deere igračka? 🎁🐰 Šaljite nam slike u komentaru 🤗
#novocommerce