Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredna mehanizacija
  • 22.10.2013. 08:19

Iskoristite pogodnosti predsezonske narudžbe

Povoljnom cijenom priključnih strojeva do visoke kvalitete prinosa

  • 930
  • 102
  • 0

Ustaljeno mišljenje poljoprivrednika je da su najvažniji strojevi u svakom gospodarstvu najčešće traktori i kombajni. Oni naravno moraju biti izuzetno kvalitetni, pouzdani, udobni i ekonomični jer se tijekom sezone u njima provodi najviše vremena. Međutim ne smijete zaboraviti da uspjeh u poljoprivrednoj proizvodnji značajno ovisi i o kvaliteti priključnih strojeva, jer vam najmoderniji i najskuplji traktor ne pomaže puno u smanjivanju troškova proizvodnje, ako s vašim strojevima za obradu tla i sjetvu morate obaviti 4, 5 ili više prohoda kako bi posijali. Najmoderniji i najučinkovitiji kombajn, koji može raditi sa 0 % rasipa neće Vam puno pomoći u smanjivanju troškova, ako pšenica ili repica prilikom transporta curi iz prikolice ili ako je vaša prskalica ili rasipač nešto slabije kvalitete, koji možda ne može ostvariti vrhunsku preciznost raspodjele. Ako promislite da samo kroz prikolicu, prskalicu i rasipač svake godine prođe vaših proizvoda, zaštitnih sredstava i mineralnih gnojiva čija vrijednost višestruko premašuje cijenu čak i najmodernijeg traktora, brzo dolazite do zaključka da se morate okrenuti tehnološkom napretku i modernizaciji strojnog parka jer to više nije luksuz već prijeka potreba. Međutim trenutna teška situacija u poljoprivredi nažalost značajno smanjuje investicijske sposobnosti poljoprivrednika.

Kako bi doprinijela smanjivanju troškova i povećanju profita hrvatskih poljoprivrednika, tvrtka Agron d.o.o. iz Bizovca kao direktni ovlašteni zastupnik marke CLAAS, Horsch, Rauch, Berthoud, Weidemann i Fliegl, glavni naglasak stavlja na strojeve vrhunske kvalitete namijenjene za mala i srednja gospodarstava koji obrađuju oko 50 do 300 hektara. U suradnji sa svojim partnerima, Agron je pripremio posebnu ponudu i mogućnost povoljne predsezonske narudžbe vrhunske priključne mehanizacije, koja je pristupačna kako za mala tako i za srednja poljoprivredna gospodarstva. Predsezonska narudžba je vrlo isplativa jer se postižu znatne uštede i dodatne pogodnosti koje nude sami proizvođači poljoprivrednih strojeva za proljetnu i ljetnu sezonu.

Kratka tanjurača Horsch Joker 3 CT

Tvrtka Agron je ovlašteni zastupnik marke Horsch za Slavoniju i Baranju. Poznato je da Horsch proizvodi vrhunske strojeve za reduciranu i konzervirajuću obradu tla i sjetvu te da primjenjuje izuzetno kvalitetne materijale, koji jamče pouzdanost i dug vijek trajanja Horsch strojeva. Zbog toga se u javnosti proširilo i opće mišljenje da su Horsch strojevi nepristupačni većini poljoprivrednika i da ih mogu priuštiti samo najveći. Istina je da Horsch ne proizvodi "jeftine" strojeve i kako bi opovrgavali zabludu da je Horsch nepristupačan, Agron i Horsch su pripremili posebnu ponudu iz kojeg izdvajamo nošeni gruber Horsch Terrano 3 FX radnog zahvata 3,00 m sa valjkom promjera Ø 540 mm, koji se uz pogodnosti rane narudžbe nudi već od 6.900,00 € bez PDV-a kao i kratku tanjuraču Horsch Joker 3 CT radnog zahvata 3,00 m, s valjkom promjera Ø 540 mm koji je dostupan već od 8.500,00 € bez PDV-a. Ovi strojevi su namijenjeni za gospodarstva, koji posjeduju traktore od 150 - 170 KS i koji su spremni primijeniti suvremene tehnologije obrade tla sa smanjenim brojem prohoda, pri čemu se vlaga "konzervira" u tlu, ubrzava klijanje sjemena te čime se postiže dobra struktura tla i stvaraju idealni uvjeti za razgradnju žetvenih ostataka. Na taj se način ostvaruju značajne uštede na gorivu i na vremenu, smanjuje se zbijenost tla, poboljšava se njegova struktura i vraća život u tlo.

Rauch Axis 30.1

Današnje visoke cijene mineralnih gnojiva i sve veći troškovi biljne proizvodnje, kod koje troškovi gnojidbe nose više od 30% ukupnih troškova, kao i propisi nitratne direktive zaštite okoliša prisiljavaju proizvođače na to da više ne rasipaju skupa mineralna gnojiva već da ih raspodjele ravnomjerno po površini tamo gdje je potrebno i točno onu količinu koja je potrebna, a ne smiju si više priuštiti taj luksuz da gnojivo nekontrolirano razbacaju sa rasipačima upitne kvalitete. Stoga Agron preporučuje vrhunske Rauch strojeve za ravnomjernu raspodjelu mineralnih gnojiva, koji jamče sigurnu sintezu preciznosti, visokog učinka, pouzdanosti, maksimalne udobnosti rukovanja, modernog dizajna i besprijekorne funkcionalnosti. Rauch MDS 19.1 zapremine 1300 litara sa podesivim diskovima za radne širine 10 - 18 m i hidrauličnim upravljanjem dostupan je već od 3.500,00 € + PDV, a Axis 30.1 zapremine 2000 l sa diskovima za radne širine 18 - 28 m dostupan je već od 5.500,00 € bez PDV-a.

Berthoud sprinter - vučena prskalica

U suvremenoj biljnoj proizvodnji je zaštita bilja postala jedna od najvažnijih operacija koji ima izuzetno velik utjecaj na količinu i kvalitetu uroda. Jako je važno da se aplikacija vrši sa prskalicama, koje zadovoljavaju ekološke preduvjete i kojima se skupa zaštitna sredstva mogu precizno rasporediti na površinu u željenoj dozi. Francuski proizvođač Berthoud je specijalista za proizvodnju strojeva za zaštitu bilja koji proizvodi isključivo atomizere i poljske prskalice vrhunske kvalitete i može ponuditi zasigurno najveću paletu prskalica na tržištu gdje se može pronaći najoptimalniji stroj za svako gospodarstvo i za svaki izazov u zaštiti bilja. Berthoud proizvodi prskalice sa zapreminom spremnika od 200 litara sa krilima od 7 m pa sve do zapremine spremnika 6700 litara i krilima širine 44 m. Jedna od takvih je i najnoviji model Berthoud sprinter - vučena prskalica - spoj tradicije, iskustva i suvremenih rješenja, sa spremnikom od glatkog polietilena zapremnine 2500 l, krilima radnog zahvata 18 m i elektronskom regulacijom, koja je namijenjena upravo srednjim gospodarstvima, zasigurno je jedan od proizvoda koju definira vrhunska kvaliteta i pristupačna cijena koja je u ovoj posebnoj ponudi rane narudžbe dostupna već od 24.000,00 € bez PDV-a. Agronmože ponuditi prskalicu vrhunske Berthoud kvalitete i za manja gospodarstva, koji žele moderan i pouzdan stroj visoke kvalitete. Na primjer model Berthoud Alto Plus zapremine 800 litara s klatećim krilima radnog zahvata 12 m dostupan je po cijeni već od 4.800,00 € Bez PDV-a.

Fliegl tandem prikolica

Novo u ponudi tvrtke Agron su proizvodi tvrtke Fliegl, koja je poznata prvenstveno po proizvodnji raznih cisterni za prijevoz i aplikaciju gnojnice kao i raznih izvedbi prikolica za rasuti teret, prikolica za prijevoz silaže, za razbacivanje stajnjaka, za prijevoz bala slame ili sjena i koji proizvodi još mnogo drugih praktičnih strojeva i oruđa, koji pronalaze svoje mjesto na svakom poljoprivrednom gospodarstvu. Izvrsna konstrukcija i vrhunska kvaliteta izrade Fliegl proizvoda jamče njihovu pouzdanost i dug vijek trajanja. Kako bi i u ovom segmentu proizvoda dokazali da kvalitetno ne mora biti uvijek skupo, Agron Vam predstavlja potpuno pocinčanu cisternu Fliegl VFW 5000 zapremine 5000 l sa vakuum pumpom kapaciteta 4000 l /min i hidrauličnim šiberom već od 5800,00 € bez PDV-a, kao i trostranu kiper prikolicu s tandem podvozjem Fliegl TDK 110 ukupne nosivosti 11.000 kg, korisne nosivosti oko 9000 kg, sa stranicama 2x 500 mm, sa sustavom zračnih kočnica i kotačima 12.5/80-18 koji se u ovoj posebnoj ponudi tvrtke Agron nudi za svega 8.300,00 € bez PDV-a.

Osim strojeva u ponudi tvrtke Agron su i originalni rezervni dijelovi za strojeve marke CLAAS, Horsch, Rauch, Berthoud, Weidemann, Fliegl i odnedavno možemo isporučiti i originalne i zamjenske rezervne dijelove za marke Rabe, Rau, Kverneland, Waltersheid, Amazone, Whühlmaus, kao i za sve marke traktora po vrlo pristupačnim cijenama.

Iskoristite povoljne mogućnosti predsezonske narudžbe koja se ne odnosi samo na navedene primjere strojeva, već na sve modele ovih proizvođača, jer današnja vrlo teška situacija u poljoprivrednoj proizvodnji prisiljava poljoprivrednike da investiraju vrlo promišljeno i razborito u suvremene strojeve vrhunske kvalitete, koji će značajno smanjiti troškove proizvodnje, a koji svojom kvalitetom jamče besprijekoran i pouzdan rad te unatoč vrhunskoj kvaliteti imaju prihvatljivu cijenu.

Imajte na umu da nije uvijek najpovoljnije ono što je najjeftinije i da od onog jeftinog ima uvijek neki još jeftiniji. Agron možda ne nudi najjeftinije, ali zasigurno nudi strojeve vrhunske kvalitete po povoljnoj cijeni!

Kako bi mogli iskoristiti ove ponude, Agron je u suradnji sa svojim financijskim partnerima pripremio izuzetno zanimljive i povoljne konstrukcije financiranja sa niskim kamatnim stopama čak i bez učešća. Kontaktirajte ih kako bi dogovorili termin za sastanak, gdje Vam mogu detaljnije predstaviti svoju ponudu.

Agron d.o.o. - Vaš pouzdani partner za poljoprivredu!
Bizovac, Kralja Tomislava 1g
mob: 091/464-2266

www.agron.claas-partner.at
www.facebook.com/AgronDoo


Tagovi

Poljoprivredna mehanizacija Narudžba Poljoprivredni priključci Strojni park Reducirana obrada tla Gruber Tanjurača Klijanje Sjeme

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]