Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 09.10.2017. 09:00

Fascinantna preciznost Väderstad Rapid sijačice!

Tvrtka PMT d.o.o. predstavlja sijačicu Väderstad Rapid RDA 400S za rad s velikom preciznošću i traktor Valtra T 214 Versu s tehnologijom za smanjeno zagađenje zraka!

  • 965
  • 164
  • 0

Tvrtka PMT d.o.o. predstavlja sijačicu Väderstad Rapid RDA 400S i traktor Valtra T 214 Versu.

Ova vučena sijačica koristi se za rad s velikom preciznošću u izravnoj sjetvi te reduciranoj i konvencionalnoj obradi tla. Razmak između redova ulagača sjemena na ovom stroju je 12,5 centimetara. Karakterizira ga hidraulički pogonjen sistem raspodjele sjemena - "Väderstad Fenix".

Sijačica je opremljena radarom, pneumatskim sistemom distribucije sjemena, hidrauličkim podešavanjem dubine sjetve i perima za zagrtanje sjemena. Sustav stalnih tragova ima podesivi razmak od 175 centimetara, a stroj posjeduje i stražnja svjetla, daljinski upravljač za kalibražu i offset postavljene packer kotače iza ulagača. Sustav za distribuciju ovog stroja osigurava točno raspodjeljivanje sjemena od 1,5 do 400 kilograma po hektaru, što je fascinantna preciznost.

Radna širina ovog stroja je 4 metra, transportna širina 3, a transportna visina 3,1 metar. Kapacitet spremnika je 2.900 litara, a težina stroja je 5200 kilograma. Minimalna snaga traktora za vuču ovog stroja je od 130 do 280 konjskih snaga, a preporučena brzina sjetve od 10 do 14 kilometara na sat.

Valtra s tehnologijom za smanjeno zagađenje zraka

Traktor Valtra T 214 Versu opremljen je turbo motorom i common rail sustavom ubrizgavanja goriva. Ima 6-cilindrični motor zapremine 7,4 litre, maksimalne snage od 169 kilovata, odnosno 230 konjskih snaga. Traktor posjeduje SCR - AdBlue tehnologiju za smanjeno zagađivanje zraka.

Ovim traktorom upravlja se joystickom za mijenjanje brzina, bez upotrebe kvačila. Stroj karakterizira pogon na sva četiri kotača, a prednja osovina posjeduje senzore za skretanje. Traktor je opremljen hidrauličkom blokadom diferencijala, koja se poput kočnica može aktivirati ručno ili automatski. Snaga hidraulike na krajevima poluge iznosi 8,1 tonu, a ukupna staklena površina kabine je 6,22 četvorna metra, što daje odličnu preglednost pri radu.

Sjedalo vozača može se rotirati za 180 stupnjeva, čime se postiže ugodan osjećaj u svim uvjetima rada. Traktor posjeduje i kardansko vratilo s 540 i 1.000 okretaja u minuti, uz spremnik goriva kapaciteta 380 litara i 70 litara za AdBlue tehnologiju.

U videu pogledajte rad sijačice Väderstad Rapid RDA 400S i traktora Valtra T 214 Versu!


Tagovi

PMT Farm Show Prezentacija 2017 Väderstad Sijačica Valtra Traktor Sjetva Preciznost Rapid


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]