Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Entrada JKD
  • 05.05.2018. 14:30

Entrada Tuber traktori i ove godine na sajmu!

Tuber je traktor s pogonom na sva četiri točka sa svim hidrauličnim priključcima koji služi za mala i srednja poljoprivredna gazdinstva.

Foto: Aleksandra Kekić
  • 1.288
  • 85
  • 0

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu nalazi se među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi, a najvažniji je sajam Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.  
Iz tog razloga postao je tradicionalno nezaobilazno izlagačko odredište za Labinprogresove proizvode. Firma Entrada JKD predstaviće na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu brend Labinprogres i ovlašćeni je distributer programa Lombardini i Kohler.

U pitanju su traktori Tuber 50 i Tuber 40, koji imaju novu kabinu, pravljeni su po meri i potrebama domaćeg poljoprivrednika. Traktor Tuber je u prvoj verziji imao 40 konjskih snaga, a potom su na zahtev tržišta krenuli u proizvodnju i jačih traktora od 52 KS. Tuber je traktor s pogonom na sva četiri točka sa svim hidrauličnim priključcima koji služi za mala i srednja poljoprivredna gazdinstva, a može služiti i kao komunalni traktor, s daskom za sneg ili rasipač đubriva.

U sedam izložbenih dana, od 15. do 21. maja, firma Entrada će prikazati široku proizvodnu paletu, od hobi programa, preko motokultivatora sa priključcima,  zatim hobi i profesionalnih kosačica do traktora od 40 do 50 KS sa pripadajućom opremom. 


 
U ponudi će biti i prikolice od dve, tri i četiri tone sa vazdušnim pneumatskim i hidrauličnim kočnicama, s prednjom utovarnom korpom, viljuškama, prednjom hidraulikom i daskom za sneg. 

Neka ovo bude samo jedan od razloga da posetite predstojeći Poljoprivredni sajam i štand firme Entrada JKD, otvoreni prostor pored hale br. 6

Za više informacija o proizvodnom programu obratite se prodajno stručnom timu firme Entrada JKD na jedan od niže navedenih kontakata!


Tagovi

Entrada JKD Labinprogres Traktor Tuber 40 Tuber 50 Poljoprivredni sajam Lombardini Kohler Novi Sad


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

ENTRADA JKD d.o.o.

Nemanjina 102, 23330 Novi Kneževac, Srbija
tel: +381 (0) 64 88 54 945, e-mail: miodrag.conic@entrada.hr web: http://entrada.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.