Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kvar
  • 27.06.2013.

Dežurstvo servisa za strojeve u žetvi

Claas strojevi pod budnim okom servisa tvrtke Agron d.o.o. spremni za žetvu

  • 1.161
  • 150
  • 0

Claas kombajni su već ovršili prve hektare ječma i ako vrijeme posluži, uskoro će početi i žetva pšenice. Otkako je Agron d.o.o. u ožujku ove godine istupio iz prijašnjeg konzorcija i postao neovisan i samostalan direktni ovlašteni regionalni ugovorni partner tvrtke Claas za Slavoniju i Baranju i radi bez posrednika na području 5 slavonskih županija, intenzivno se priprema za ovogodišnju žetvu. Tvrtka Agron spremno dočekuje taj važan posao i osigurala je pripremljenu servisnu službu, koja je spremna pomoći u svakom trenutku s obzirom da se u vrijeme žetve radi o svakoj minuti.

Dežurni telefon 091 464 22 70 mobilne servisne službe koji je dostupan od 0 - 24 sedam dana u tjednu, a uspostavljeno je i dežurstvo za rezervne dijelove, koje je također dostupno 24 sata na broju 091 464 22 71.

Skladište rezervnih dijelova tvrtke Agron je opskrbljeno svim važnim rezervnim dijelovima za Claas kombajne i preše, a ukoliko se neki rijetki dio trenutno ne nalazi na skladištu prodajno servisnog centra tvrtke Agron u Bizovcu, ono će biti isporučeno u najkraćem mogućem roku, najčešće unutar 24 sata iz centralnog skladišta tvrtke Claas u Spillernu kraj Beča ili od nekog od Claas partnera iz regije. Servisna službe tvrtke Agron je dobila i dodatnu potporu od tvrtke Claas. Naime jedan od najiskusnijih voditelja Claas servisa za vrijeme cijele sezone nalazi se u Hrvatskoj i pomaže svojim stručnim znanjem i iskustvom u slučaju nekih većih poteškoća ili smetnje.

Kod tvrtke Claas i njegovih ugovornih partnera servisiranje strojeva i prodaja rezervnih dijelova nisu anonimne usluge, nego imaju svoje lice - lice ljubaznog i pouzdanog tehničara koji će doći u vaše dvorište, lice vrhunskog stručnjaka za rezervne dijelove koji zna što trebate. Jer mi znamo kako je važno imati pouzdanu osobu za brzi servis tijekom žetve.„

Zahvaljujući osobnoj brizi za svakog kupca tako postavljena servisna služba i brza isporuka rezervnih dijelova ulijeva povjerenje i sigurnost kako u korisnike novih tako i u korisnike starijih Claas strojeva.

Obratite im se s povjerenjem jer Vam djelatnici tvrtke Agron u svako doba rado stoje na usluzi za sve vaše potrebe.

Za sve detaljnije informacije o Claas strojevima nazovite direktnog ovlaštenog regionalnog zastupnika tvrtke Claas za Slavoniju i Baranju Agron d.o.o. ili posjetite prodajno - servisni centar u Bizovcu gdje ćete iz prve ruke od educiranih djelatnika dobiti potrebnu pomoć pri odabiru odgovarajuće opreme za Vaše gospodarstvo, koji će obaviti stručni servis Vaših postojećih strojeva, opskrbiti Vas s originalnim rezervnim dijelovima i pružiti stručnu pomoć pri sakupljanju dokumentacije za natječaje i potpore iz fondova Europske unije.

Agron d.o.o.
Kralja Tomislava 1g
31222 Bizovac
Tel/fax: 031/673-242
Prodaja strojeva: prodaja@agron.hr
Laslo Bečkei - 091 464 22 66 - laslo.beckei@agron.hr
Atila Albert - 091 464 22 71 - atila.albert@agron.hr
Servis i rezervni dijelovi: servis@agron.hr
Oskar Romer - 091 464 22 70 - oskar.romer@agron.hr
Dnevne novosti i uvijek svježe informacije vezane uz vrhunske strojeve tvrtke Claas pogledajte i na facebook stranici: http://www.facebook.com/AgronDoo ili na www.agron.hr


Tagovi

Žetva Agron Servis Mehanizacija Servisna služba Claas Rezervni dijelovi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs