Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 12.10.2016. 07:30

Carrier tanjurača za plitku obradu do 2 cm dubine

Tvrtka PMT d.o.o. prezentirala je mogućnosti tanjurače Vaderstad Carrier XL 425 u kombinaciji s traktorom Valtra T4 od 250KS. Kako je to izgledalo na demo polju pogledajte u kratkom video prilogu!

  • 1.540
  • 70
  • 0

Tvrtka PMT d.o.o. prezentirala je mogućnosti tanjurače Vaderstad Carrier XL 425 u kombinaciji s traktorom Valtra T4 od 250 KS. Adam Dominković, predstavnik tvrtke PMT d.o.o. kaže da ova kratka tanjurača ima 4,25 metara radnog zahvata.

Ima noževe za usitnjavanje i za izuzetno plitku obradu do 2 cm dubine. Podešavanje dubine je hidraulički i uvijek je sve vidljivo iz kabine traktora.

"Ima 4 mogućnosti podešavanja kuta diskova, od 13, 15, 17 i 19 stupnjeva u odnosu na površinu. Ima čelični valjak na kraju. U ponudi je nekoliko opcija valjka, a čelični je najbolji kod nas zbog suzbijanja busa koje ostaju i najbolji je za poravnavanje. Funkcija rada kratke tanjurače je prašenje, kao i za predsjetvenu pripremu i u proljeće za otvaranje brazde", ističe Dominković.

Traktor Valtra T4, najnovije je 4. generacije, do 250 KS maksimalne snage. U odnosu na prošle modele kompletno je redizajniran, povećana je težina traktora i međuosovinski razmak.

Za više informacija o prezentiranoj mehanizaciji obratite se tvrtki PMT na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

PMT Prezentacija Valtra Traktor Vaderstad Carrier Tanjurača


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]