Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • LEMKEN Gmbh
  • 06.05.2019. 10:00

Akcija na LEMKEN priključnu mehanizaciju!

LEMKEN daje popust i do 500 evra po metru zahvata na kultivatore Kristal i Karat, kao i na kratku tanjiraču Heliodor 9, plugove Juwel, sejalice Saphir 8 i Solitair 8/9! Akcija traje do 31.07.!

Foto: Lemken.com
  • 747
  • 134
  • 0

Predstojeći 86. Međunarodni poljoprivredni sajam jedan je od povoda akcijske ponude koju je spremila kompanija LEMKEN. Reč je o mašinama za osnovnu obradu zemljišta (plugovi), predsetvenu pripremu i sejalice, pa se tako po povoljnim cenama, s popustom i do 500 evra po metru zahvata, mogu kupiti:

Akcija traje do 31.07.!

Kristal kultivator - bolji nivo mešanja zemljišta

Kristal kultivator sa dva reda radnih organa koji je u standardnoj opremi sa DuoMix motičicama i namenjen je radu dubine do 20cm. Opciono se može opremiti takozvanim Trimix motičicama koje imaju zakrivljene radne organe i intenziviraju efekat mešanja i na taj način približavaju efekat rada kultivatora sa dva reda radnih organa kultivatoru sa tri reda radnih organa. Kristal je opremljen paralelogramskim podešavanjima dubine rada, što omogućava da se konkavni diskovi automatski prilagođavaju dubini rada.

LEMKEN Kristall 9

Karat - inovativni kultivator sa sistemom za brzu izmenu radnih organa

Pod višenamensko oruđe za obradu zemljišta svakako se može svrstati razrivačko oruđe Karat 12 namenjeno kako za ljuštenje strništa tako i za obradu na dubini do 30 centimetara. Radni organi postavljeni su u četiri reda a ono što je bitno jeste da je rastojanje u liniji jednog do drugog radnog tela 23 centimetara što omogućava intenzivno mešanje zemljišta pogotovo mešovite strukture. S inovativnim sistemom za brzo menjanje radnih organa, delovi se mogu menjati brzo i jednostavno, bez alata, tako da se kultivator može jednostavno prilagoditi različitim zahtevima dubine rada.

LEMKEN proširuje svoju Juwel 7 M seriju plugova sa posebno ekonomičnim modelom sa šest brazdi. Ovaj plug ima hidraulični UniTurn okretni mehanizam s mehaničkim podešavanjem nagiba. Njegova kratka obrtnica (prečnika 120 mm) osigurava precizno i sigurno obrtanje pluga.

LEMKEN Juwel 8 plug

Standardna oprema uključuje dokazana Dural tela. DuraMaxx tela dostupna su kao opcija, a izrađena su od specijalnog čelika otpornog na habanje bez rupa od bušenja, što je LEMKEN-ova inovacija koja donosi 150% duži vek trajanja! Kako DuraMaxx tela nisu zašrafljena, već postavljena na bazu tela, moguće ih je brzo i lako zameniti i mogu biti u potpunosti iskorišćena.

Akcijski popust iznosi:

  • 250 eur/paru pluznih tela za plugove Juwel 7/8;
  • 500 eur/ paru pluznih tela za plugove Diamant 16.

Sejalice LEMKEN Saphir 8 i Solitair 8/9 zadovoljavaju tražene zahteve

Sejalica Saphir 8 i Solitair 8/9 obavljaju više operacija:

  • u jednom prohodu mogu da obave više operacija ukoliko se kombinuju sa kratkom tanjiračom ili roto drljačom sa agregatom: od predsetvene pripreme, sabijanja zemljišta u zoni semena, kvalitetnog ulaganja semena, valjanja posle setve;
  • imaju dovoljno velike rezervoare za seme;
  • imaju ISOBUS priključak i praćenje parametara setve iz kabine traktora, isključivanje stalnih tragova, GPS;
  • prednje nošeni rezervoar za seme ili đubriva može se koristiti u kombinaciji sa nekom od sejalica.

Akcija traje do 31.07.!

Uz popust od 500 evra po metru radnog zahvata, poljoprivrednici mogu da uštede, u zavisnosti od modela! Popust traje do 31.07.! Ne smete propustiti ovu akciju, poručuju iz LEMKEN-a.

Za više informacija o akcijskim cenama mehanizacije kontaktirajte LEMKEN predstavnika na mail: slavkovic@lemken.com i telefon: +381 (0) 69 780 345 ili posetite LEMKEN štand na predstojećem Poljoprivrednom sajmu koji se održava od 11.05. - 17.05.2019. godine.

O kompaniji LEMKEN

LEMKEN je specijalizovan za proizvodnju opreme za obradu zemljišta. S obzirom na njihovu vlastitu proizvodnju, koja uključuje i postrojenje za termičku obradu, nemačka kompanija tradicionalno fokusira svoje osnovne snage na dizajniranje i proizvodnju visokokvalitetnih delova za priključne mašine.
Kompanija je pravila pionirske korake u razvoju tehnologije, a do sada je predstavila inovacije posvećene razvoju plugova koje smanjuju troškove obrade zemljišta za one koji su odabrali baš LEMKEN tehnologiju. 

* Svi popusti su odnose na umanjenje cene iz cenovnika


Foto prilog


Tagovi

Akcija LEMKEN Plug Drljača Sejalica Karat Kristal Juwel Zirkon Solitair


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Bulevar Jovana Dučića 2, 21000 Novi Sad, Srbija
tel: +381 69 780 345, e-mail: slavkovic@lemken.com web: http://www.lemken.com