Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Priključna mehanizacija
  • 02.01.2018. 14:00

AGS prskalica - samo za najzahtevnije poljoprivrednike!

Predstavljamo vučenu prskalicu AGS 2000 EN HV kapaciteta glavnog rezervoara 2.000 litara.

  • 309
  • 18
  • 0

Predstavljamo vučenu prskalicu AGS 2000 EN HV. Serija prskalica AGS EN HV namenjena je zahtevnim korisnicima. Ove priključne mašine odlikuju se kvalitetnom izradom, dugim vekom trajanja, bogatim izborom dodatne opreme i izuzetno dobrim odnosom cene i kvaliteta.

Prskalica je opremljena je s mehaničko-hidrauličnim granama od 12 do 18 metara i garniturom 12 MYH. Karakteriše je rezervoar za pranje prskalice kapaciteta 400 litara, za pranje ruku kapaciteta 20 litara, dok je glavni rezervoar kapaciteta 2.000 litara.

Sedam sekcija na priključku

Ova prskalica poseduje klipno-membransku pumpu kapaciteta 150 litara u minuti, koja ima i tri godine garancije. Mašina poseduje i centrifugalnu pumpu za mešanje u rezervoaru, kapaciteta 200 litara.

Na granama se nalaze triplet mlaznice. Priključak je opremljen i s mogućih sedam sekcija kao i AG TRONIK/4 računarom koji reguliše pritisak i protok iz traktora.

U videu pogledajte karakteristike prskalice AGS 2000 EN HV!

Izvor i foto: Agroklub


Tagovi

AGS prskalica Priključna mašina Rezervoar Pumpa

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić