AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Valpadana Traktori

Valpadana Traktori

Pretraga članaka za ključne riječi: valpadana traktori. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 8.

Sitni, ali dinamitni Valpadana traktori!

Valpadana traktori
20.03.2017.

Sitni, ali dinamitni Valpadana traktori!

Na SIMA 2017 sajmu predstavljen je cijeli Valpadana asortiman, od serije 4600 super kompaktnih modela, pa do profesionalnih VP 9000 modela. Valpadana je talijanski brend traktora, sa sjedištem u gradu Fabricco u Italiji. Brand je utemeljen 1935. godine u gradiću San Marino in Rio, a proizvodnja se najvećim dijelom temeljila na kosilicama. Valpadana danas... Sitni, ali dinamitni Valpadana traktori!

Traktorist napuhao 3,25 promila!

Alkohol i traktori
21.03.2017.

Traktorist napuhao 3,25 promila!

Policijski službenici mobilne jedinice Policijske postaje Ludbreg u susjednoj Hrvatskoj u nedjelju u 11.15 sati u Hrženici zaustavili su traktor kojim je pod utjecajem alkohola od 3.25 promila upravljao 55-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za... Traktorist napuhao 3,25 promila!

Grčki farmeri na nogama, stižu traktorima u Atenu

Prosvjedi u Grčkoj
08.02.2017.

Grčki farmeri na nogama, stižu traktorima u Atenu

Grčki poljoprivrednici ponovno su na ulicama, a 14. veljače planiraju održati prosvjed ispred zgrade Parlamenta u Ateni. Razlog za nezadovoljstvo i prosvjede - jer prošli tjedan su održali prosvjed u Solunu, je Vladina odluka o povećanju poreza te iznosa doprinosa za socijalno osiguranje. Na mogućnost dolaska traktorima pred zgradu Parlamenta u... Grčki farmeri na nogama, stižu traktorima u Atenu

Došlo vrijeme kad i traktori mogu voziti po vodi!

Mitas gume
15.09.2016.

Došlo vrijeme kad i traktori mogu voziti po vodi!

Prije nego što traktor na vodi proglasite "svetim", pogledajte mu u "noge". Nije šala, iz Offingawiera u Nizozemskoj dolazi vijest da je četiri tone težak traktor Claas Axos 320 vozio po vodi. Kako? Navodno su krive češke Mitas gume. Bez masivnih guma "za plutanje" češke proizvodnje, traktor bi neupitno potonuo, no Arhimedov zakon učinio je svoje... Došlo vrijeme kad i traktori mogu voziti po vodi!

Novi Zetor - Ferrari među traktorima!

Zetor
12.11.2015.

Novi Zetor - Ferrari među traktorima!

Talijanska tvrtka Pininfarina koja je poznati tvorac najslavnijih Ferrarija u povijesti, dizajnirala je Zetorov traktor koji u poljoprivredniku budi, kako i sami kažu, emocije i strast. Traktor je svakako jedan od rijetkih primjeraka na tržištu, a zatamnjeni prozori, zakrivljene linije karoserije i sportska crvena boja svakako su odmak ok nekih... Novi Zetor - Ferrari među traktorima!

Nagrađeni traktori godine na sajmu Agritechnica!

Tractor of the Year
11.11.2015.

Nagrađeni traktori godine na sajmu Agritechnica!

Massey Ferguson MF 5713 SL pobjednik je kategorije Best Utility prestižnog natjecanja Traktor godine. Kako je i najavljeno, nagrade su najboljima dodijeljene na sajmu Agritechnica u Hannoveru. Tim stručnih sudaca koji su urednici prestižnih agritehničkih časopisa iz 23 europske zemlje odlučio je o najboljima između 17 finalista u četiri kategroije... Nagrađeni traktori godine na sajmu Agritechnica!

Traktorima pred Vladu TK

Poljoprivrednici Tuzlanskog kantona odlučili su prosvjedom iskazati svoje nezadovoljstvo po pitanju plaćanja zakupa državnog zemljišta. Naime, smatraju da zbog elementarne nepogode 2014. godine trebaju biti oslobođeni plaćanja zakupa državnog zemljišta. Na svoje probleme poljoprivrednici su nedavno ukazali i putem zahtjeva koji su poslali na sve... Traktorima pred Vladu TK

Traktorima na Pariz!

Kriza poljoprivrede
04.09.2015.

Traktorima na Pariz!

Čini se da prosvjedima nema kraja, Cijelo ljeto smo gledali traktore na cestama Europe, a sada se bliži i kulminacija. Stotine francuskih farmera krenulo je jučer traktorima prema Parizu kako bi prosvjedovali zbog cijena hrane koje ugrožavaju njihovu egzistenciju. Na prosvjedu u glavnom gradu Francuske okupilo se na tisuće bijesnih traktorista i... Traktorima na Pariz!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Valpadana Traktori

Nema rezultata.