AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Ulov Soma

Ulov Soma

Pretraga članaka za ključne riječi: ulov soma. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 8.

Ulovio soma teškog 48 kilograma!

Ulovio kapitalca
08.04.2017.

Ulovio soma teškog 48 kilograma!

Soma teškog čak 48 kilograma ulovio je mladi ribar Mustafa Ogrić iz Kraševa u rijeci Bosni na lokalitetu Kulina u Mravićima. "Predveče sam sa rođakom i amidžom došao na Kulinu da malo zabacimo. Noć je bila mirna i lijepa. Više od dva sata nije nas ništa išlo, kad odjedanput zatrese štap. Soma sam "digao" na mamac trister (varalica, umjetna... Ulovio soma teškog 48 kilograma!

Ulovio šarana teškog 36,54 kilograma!

Novi rekorder BiH po težini ulovljenog šarana je Josip Majstorović iz Gruda. On je, naime, na Međunarodnom Carp kupu u Pelagićevu ulovio šarana teškog čak 36,54 kilograma! Uz Majstorovića, na tron najboljih ribolovaca u ovom dijelu Europe zasjeli su i njegovi sugrađani Vlado Šimić i Goran Miloš, svi članovi ekipe CT. MGW Baits i Udruge... Ulovio šarana teškog 36,54 kilograma!

Šaran od 15 kg ulovljen na jezeru Starača

Naj ulov
02.10.2016.

Šaran od 15 kg ulovljen na jezeru Starača

U jezeru Starača u blizini Ilijaša ulovljen je šaran od 15 kilograma! To je do sada najveća ulovljena riba na toj vodi, no iz Udruženja "Bistro!" koje upravlja ribolovnim područjem u općini Ilijaš kažu da ima i većih riba. Od bare do kapitalcima bogatog jezera Naime, samo lani poribili su jezero s ribama težim od 20 kilograma. Jezero je, inače... Šaran od 15 kg ulovljen na jezeru Starača

Som od 80 kg im vukao čamac, svladavali ga 2 sata!

Ulov soma
11.04.2017.

Som od 80 kg im vukao čamac, svladavali ga 2 sata!

Nakon što smo objavili da je soma teškog čak 48 kilograma ulovio mladi ribar Mustafa Ogrić iz Kraševa u rijeci Bosni na lokalitetu Kulina u Mravićima, iz susjedne Hrvatske dolazi vijest o ulovu kapitalca 30-ak kilograma težeg! Naime, četiri ribiča iz Viškovaca, sela nedaleko Đakova u Hrvatskoj, podigli su prije nekoliko dana kamp pokraj jezera... Som od 80 kg im vukao čamac, svladavali ga 2 sata!

Paulovnija Vitez traži radnice za pakiranje sadnica

Tražite li sezonski posao obratite se Poljoprivrednom gazdinstvu Paulovnija Šantići Vitez. Naime, traže sezonske djelatnice za pakiranje sadnica paulovnije! Više o mogućnosti sezonskog zaposlenja te samom poslu, možete dobiti na broju 063/466-780. Paulovniju Vitez pokrenuo je 2015. mladi bračni par Nikolina i Jadranko Grgić koji su na svoje dvije... Paulovnija Vitez traži radnice za pakiranje sadnica

U Rusiju kao "bh voće" slali i jabuke iz Somalije?

Izvoz u Rusiju
06.09.2016.

U Rusiju kao "bh voće" slali i jabuke iz Somalije?

Privremenu zabranu izvoza voća i povrća u Rusiju, Bosni i Hercegovini su donijele breskve s Gvineje, no trajnu zabranu mogle bi nam priuštiti jabuke iz Somalije! Naime, kako doznaje avaz, Ruska fitosanitarna inspekcija svoj posao u BiH okončala je još 20. avgusta, a samo nekoliko dana nakon toga objavila je i izvještaj, u kojem je ustanovila niz... U Rusiju kao "bh voće" slali i jabuke iz Somalije?

Kod Rovinja ulovljena tuna od 340kg!

Tunolov
30.08.2016.

Kod Rovinja ulovljena tuna od 340kg!

Sretni ribolovci Abyss Fishing Chartera pohvalili su se najvećom tunom ikad ulovljenom u Hrvatskoj. Ogromna tuna ulovljena je jučer ujutro, a teži čak 340kg i duga je 3 metra. Tuna vrste bluefin ulovljena je u Rovinju od strane kapetana Ozrena Božića koji se ribolovom bavi već 15 godina sa svojim brodom Abyss Fishing Charter (duljina 9,5m) te... Kod Rovinja ulovljena tuna od 340kg!

Mostarac ulovio kapitalca od 48 kilograma!

Ulov ribe
27.06.2016.

Mostarac ulovio kapitalca od 48 kilograma!

Šesnaestogodišnji Mostarac Dino Kuko zasigurno se ima čime pohvaliti. Naime, na jezeru Salakovac je ulovio soma teškog 48 kilograma i dugačkog čak 185 centimetara, piše Dnevni avaz. Dino se ribolovom bavi već duže vrijeme, a kažu kako je ovakakv ribarski plijen prava rijetkost u Hercegovini. Prilikom izvlačenja, priznaje Dino, pomogli su mu otac... Mostarac ulovio kapitalca od 48 kilograma!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Ulov Soma

Nema rezultata.