AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Ulov Soma

Ulov Soma

Pretraga članaka za ključne riječi: ulov soma. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Ulovio soma teškog 91 kg i dugog 220 cm!

Povijesni ulov
27.10.2017.

Ulovio soma teškog 91 kg i dugog 220 cm!

Kakvi se još kapitalci kriju u virovitičkom ribnjaku (Hrvatska), pitanje je koje se nameće samo nakon što je mladi Domagoj Topolovčan ulovio soma teškog čak 91 kilogram i dugog 220 centimetara! Uloviti dosad, kako se vjeruje, najveću ribu u povijesti ŠRU Ođenica i Virovitičkih ribnjaka, Domagoju je pomogao otac Tihomir. Soma je ulovio u subotu... Ulovio soma teškog 91 kg i dugog 220 cm!

Ulovio soma teškog 48 kilograma!

Ulovio kapitalca
08.04.2017.

Ulovio soma teškog 48 kilograma!

Soma teškog čak 48 kilograma ulovio je mladi ribar Mustafa Ogrić iz Kraševa u rijeci Bosni na lokalitetu Kulina u Mravićima. "Predveče sam sa rođakom i amidžom došao na Kulinu da malo zabacimo. Noć je bila mirna i lijepa. Više od dva sata nije nas ništa išlo, kad odjedanput zatrese štap. Soma sam "digao" na mamac trister (varalica, umjetna... Ulovio soma teškog 48 kilograma!

Ulovio šarana teškog 36,54 kilograma!

Novi rekorder BiH po težini ulovljenog šarana je Josip Majstorović iz Gruda. On je, naime, na Međunarodnom Carp kupu u Pelagićevu ulovio šarana teškog čak 36,54 kilograma! Uz Majstorovića, na tron najboljih ribolovaca u ovom dijelu Europe zasjeli su i njegovi sugrađani Vlado Šimić i Goran Miloš, svi članovi ekipe CT. MGW Baits i Udruge... Ulovio šarana teškog 36,54 kilograma!

Šaran od 15 kg ulovljen na jezeru Starača

Naj ulov
02.10.2016.

Šaran od 15 kg ulovljen na jezeru Starača

U jezeru Starača u blizini Ilijaša ulovljen je šaran od 15 kilograma! To je do sada najveća ulovljena riba na toj vodi, no iz Udruženja "Bistro!" koje upravlja ribolovnim područjem u općini Ilijaš kažu da ima i većih riba. Od bare do kapitalcima bogatog jezera Naime, samo lani poribili su jezero s ribama težim od 20 kilograma. Jezero je, inače... Šaran od 15 kg ulovljen na jezeru Starača

Rusomača - ljekoviti korov

Ljekovito bilje
01.12.2017.

Rusomača - ljekoviti korov

Hoću - neću, rusomača, Capsella bursa pastoris je biljka iz porodice kupusnjača. I pored toga što je danas najčešće spominjemo kao korov ,ovo je veoma cijenjana ljekovita biljka u narodnoj medicini, a poznata je pod brojnim nazivima: volim te - ne volim te, pastirska torba, pastirska torbica, djevojačka trava, gušomača, gudomok, goramuk, surlin... Rusomača - ljekoviti korov

Sadnice paulovnije uspješno proizvodi bračni par Garić

Paulovnija
18.10.2017.

Sadnice paulovnije uspješno proizvodi bračni par Garić

Paulovnija (Paulownia sp.) je drvo koje najbrže raste. U Aziji, ali i Australiji, paulovnija ima široku primjenu. U Evropi, pa samim time i u Bosni i Hercegovini, gaji se od skora. Ovo drvo je svoj naziv dobilo po imenu princeze Anne Pavlovne, kćerke cara Pavla I Petroviča. Iz istog razloga poznato i kao "princess tree". U Kini paulovniju zovu "zmajevo... Sadnice paulovnije uspješno proizvodi bračni par Garić

Octena mušica? Ulovite ju plastičnom bocom!

Bobičasto voće
06.09.2017.

Octena mušica? Ulovite ju plastičnom bocom!

Pregledom nasada maline i kupine zabilježen je porast populacije octene mušice ploda (Drosophila suzukii). Napadnuti plodovi u kojima se razvijaju ličinke octene mušice vrlo brzo omekšaju i trunu. Drosophila suzukii je štetnik azijskog podrijetla, a može učiniti gospodarski važne štete. Štetu pravi neposredno prije berbe Riječ je o štetniku... Octena mušica? Ulovite ju plastičnom bocom!

Paulovnija daje i drvni materijal i med i stočnu hranu

Paulovnija
20.08.2017.

Paulovnija daje i drvni materijal i med i stočnu hranu

Kada se govori o paulovniji, najčešće se govori o hibridima Paulownia elongata, odnosno biljci prilagođenoj europskim klimatskim uvjetima, križancu Paulownia elongata i Paulownia fortunei. Rod paulovnija uključuje 20 različitih vrsta, u svijetu slovi kao najbrže rastuće drvo zbog čega se s pravom može nazvati drvom budućnosti. Na tržištu... Paulovnija daje i drvni materijal i med i stočnu hranu

Ulovili 3 kilograma sitne riječne ribe zekice

U organizaciji Sportskog ribolovnog udruženja "Mrena" iz Kostajnice, na rijeci Uni održano je tradicionalno društveno takmičenje lov ribe udicom na plovak. Takmičenju se odazvalo 5 seniora i 10 pionira. Pobjedink seniorske kategorije sa ulovljenih 680 grama ribe bio je Dragoslav Grmuša, drugo mjesto zauzeo je Jovica Borojević, dok je treće uzeo... Ulovili 3 kilograma sitne riječne ribe zekice

Rijetka riba kostelj crnac ulovljena u Jadranu!

Crnogorski Institut za biologiju mora dobio je primjerak rijetke ribe Kostelj Crnac (Etmopterus spinax Linnaeus, 1758). Kako su naveli, do rijetkog primjerka došli su zahvaljujući ulcinjskim ribarima Nermina Alića i Fuada Gorana, koji su je ulovili krajem aprila mrežom popunicom na maloj dubini ispred velike ulcinjske plaže. Nakon laboratorijske obrade... Rijetka riba kostelj crnac ulovljena u Jadranu!

Som od 80 kg im vukao čamac, svladavali ga 2 sata!

Ulov soma
11.04.2017.

Som od 80 kg im vukao čamac, svladavali ga 2 sata!

Nakon što smo objavili da je soma teškog čak 48 kilograma ulovio mladi ribar Mustafa Ogrić iz Kraševa u rijeci Bosni na lokalitetu Kulina u Mravićima, iz susjedne Hrvatske dolazi vijest o ulovu kapitalca 30-ak kilograma težeg! Naime, četiri ribiča iz Viškovaca, sela nedaleko Đakova u Hrvatskoj, podigli su prije nekoliko dana kamp pokraj jezera... Som od 80 kg im vukao čamac, svladavali ga 2 sata!

Paulovnija Vitez traži radnice za pakiranje sadnica

Tražite li sezonski posao obratite se Poljoprivrednom gazdinstvu Paulovnija Šantići Vitez. Naime, traže sezonske djelatnice za pakiranje sadnica paulovnije! Više o mogućnosti sezonskog zaposlenja te samom poslu, možete dobiti na broju 063/466-780. Paulovniju Vitez pokrenuo je 2015. mladi bračni par Nikolina i Jadranko Grgić koji su na svoje dvije... Paulovnija Vitez traži radnice za pakiranje sadnica

U Rusiju kao "bh voće" slali i jabuke iz Somalije?

Izvoz u Rusiju
06.09.2016.

U Rusiju kao "bh voće" slali i jabuke iz Somalije?

Privremenu zabranu izvoza voća i povrća u Rusiju, Bosni i Hercegovini su donijele breskve s Gvineje, no trajnu zabranu mogle bi nam priuštiti jabuke iz Somalije! Naime, kako doznaje avaz, Ruska fitosanitarna inspekcija svoj posao u BiH okončala je još 20. avgusta, a samo nekoliko dana nakon toga objavila je i izvještaj, u kojem je ustanovila niz... U Rusiju kao "bh voće" slali i jabuke iz Somalije?

Kod Rovinja ulovljena tuna od 340kg!

Tunolov
30.08.2016.

Kod Rovinja ulovljena tuna od 340kg!

Sretni ribolovci Abyss Fishing Chartera pohvalili su se najvećom tunom ikad ulovljenom u Hrvatskoj. Ogromna tuna ulovljena je jučer ujutro, a teži čak 340kg i duga je 3 metra. Tuna vrste bluefin ulovljena je u Rovinju od strane kapetana Ozrena Božića koji se ribolovom bavi već 15 godina sa svojim brodom Abyss Fishing Charter (duljina 9,5m) te... Kod Rovinja ulovljena tuna od 340kg!

Mostarac ulovio kapitalca od 48 kilograma!

Ulov ribe
27.06.2016.

Mostarac ulovio kapitalca od 48 kilograma!

Šesnaestogodišnji Mostarac Dino Kuko zasigurno se ima čime pohvaliti. Naime, na jezeru Salakovac je ulovio soma teškog 48 kilograma i dugačkog čak 185 centimetara, piše Dnevni avaz. Dino se ribolovom bavi već duže vrijeme, a kažu kako je ovakakv ribarski plijen prava rijetkost u Hercegovini. Prilikom izvlačenja, priznaje Dino, pomogli su mu otac... Mostarac ulovio kapitalca od 48 kilograma!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Ulov Soma

Nema rezultata.