AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Svilena Buba

Svilena Buba

Pretraga članaka za ključne riječi: svilena buba. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Malinina buba - kako zaštititi voće od insekta?

Zaštita maline
16.01.2017.

Malinina buba - kako zaštititi voće od insekta?

Malinina buba ili malinin pupar Byturus tomentosus pričinjava štete na pupoljcima, cvijetovima i plodovima maline. Ima jednu generaciju godišnje, a njenom razvoju pogoduje toplo i suvo vrijeme. Tokom intenzivnog napada može da uništi cjelokupni urod. Ovo je insekt je malih tjelesnih dimenzija. Dužina tijela odraslog insekta je oko 4mm. Ženke su malo... Malinina buba - kako zaštititi voće od insekta?

Kako pečemo rakiju i štitimo li svilenu bubu?

Upitnik EU
22.09.2016.

Kako pečemo rakiju i štitimo li svilenu bubu?

Pred Bosnom i Hercegovinom uskoro će se naći niz pitanja na koja ćemo morati dati odgovor Evropskoj uniji. Naime, zahtjev Bosne i Hercegovine za članstvo u Evropskoj uniji prihvaćen je na posljednjoj sjednici Vijeća za opće poslove EU te je dat nalog Evropskoj komisiji za pripremu upitnika za BiH. Upitnik Evropske komisije za pripremu mišljenja o... Kako pečemo rakiju i štitimo li svilenu bubu?

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Svilena Buba

Nema rezultata.