AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Sunčeva Svjetlost

Sunčeva Svjetlost

Pretraga članaka za ključne riječi: sunčeva svjetlost. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Crna svjetlost umanjuje smrad farmi?

Opremanje farme
26.10.2017.

Crna svjetlost umanjuje smrad farmi?

Istraživaži na Sveučilištu u Iowi (SAD), razvili su novu metodu za opremanje manje smrdljivih stočnih farmi, a to je - crna svjetlost. Ovo bi mogla biti velika stvar, posebno za farme koje se nalaze u perifernim područjima gdje se stanovništvo susreće s neugodnim mirisom stočarskih farmi, piše modernfarmer. Postupak se zove fotokataliza... Crna svjetlost umanjuje smrad farmi?

Od ostataka uzgojite novo povrće!

U toku povrtlarske sezone, najprijatnije me iznenade samonikle biljke i uvijek im se posebno radujem. Luka uvijek ima najviše, ostane po koja manja glavica koju ljeti ne izvadim, pa uskoro, nakon prvih jesenjih kiša, eto mladog luka po bašti. Isto je i sa krompirom koji je ostao u zemlji, na proljeće počinje da niče nova biljka. Prošle vrtlarske... Od ostataka uzgojite novo povrće!

Audi od kukuruza proizveo gorivo bez nafte

Biogorivo
01.06.2015.

Audi od kukuruza proizveo gorivo bez nafte

Prošloga je mjeseca Audi objavio kako su njegovi inženjeri proizveli dizel od ugljikovog dioksida i vode. Čini se da na tome ne planiraju stati te su već sada najavili sintetičko gorivo za čiju im proizvodnju nije potrebna nafta. Audijev partner na ovome projektu, poduzeće Global Bioenergies proizvelo je iz biljnih šećera prve decilitre ove... Audi od kukuruza proizveo gorivo bez nafte

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Sunčeva Svjetlost

Nema rezultata.