AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Smajo Fajković

Smajo Fajković

Pretraga članaka za ključne riječi: smajo fajković. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Poljoprivrednici: isplata dugova ili smjena vlasti!

Poljoprivrednici iz svih oblasti agrara u RS izjasnili su danas na mirnom protestu u Čatrnji kod Gradiške svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem, koje je kako kažu nesnošljivo. Nezadovoljni su jer sa kašnjenjem premija i podsticaja ne mogu ni izbliza biti konkurentni evropskim farmerima. Poljoprivrednici smatraju i da ih Sporazum o stabilizaciji i... Poljoprivrednici: isplata dugova ili smjena vlasti!

Gradiškim poljoprivrednicima u zakup 2.892 hektara zemljišta

Ukoliko poljoprivrednici planiraju sadnju voćnjaka, vinograda i drugih višegodšnjih zasada, dobiće zemljište na period od 25 godina. Ako se odluče da zemljište koriste za stočarsku proizvodnju te uzgoj povrća i ljekovitog bilja, onda je rok izdavanja manji i iznosi 12 godina. Poljoprivrednike će obradovati pravičnost koja će konačno zaživjeti... Gradiškim poljoprivrednicima  u zakup 2.892 hektara  zemljišta

Kukuruz podbacio – stočari zabrinuti!

Berba kukuruza
26.09.2017.

Kukuruz podbacio – stočari zabrinuti!

Berba kukuruza počela je u Lijevče polju, gotovo mjesec dana ranije u odnosu na prošlu godinu. Suša je prekinula vegetaciju kukuruza tokom ljeta i to je razlog ranije berbe. Urod merkantilnog kukuruza manji je za pola u odnosu na ranije godine. Zoran Račić, poljoprivrednik iz Bok Jankovca kod Gradiške kaže da je za sjetvu kukuruza proljetos uložio... Kukuruz podbacio – stočari zabrinuti!

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Smajo Fajković

Nema rezultata.