AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Sabljić

Sabljić

Pretraga članaka za ključne riječi: sabljić. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Od drenjina prave rakiju, pekmez, sirup i liker!

Budi zdrav ko dren
16.05.2017.

Od drenjina prave rakiju, pekmez, sirup i liker!

Porodica Sabljić iz Drvara je 2010. godine započela proizvodnju drenjina u sklopu porodičnog imanja. U zdravoj sredini, sredini bez zagađivača, bogatoj šumom, pitkom vodom, povoljnim klimatsko - edafskim uslovima stvoreni su optimalni uslovi za rast drena u prirodi. Drvarsko područje je poznato po drenjinama i tradicionalnim proizvodima koji se... Od drenjina prave rakiju, pekmez, sirup i liker!

Na školskoj parceli sade povrće i 60 sorti voća!

Učenici i profesori Srednje stručne i tehničke škole iz Gradiške ovih dana intenzivno rade na školskoj parceli, koju su nedavno dobili i pripremili za praktičnu nastavu. Riječ je o parceli površine oko 7 dunuma u prigradskom naselju Brestovčina, koja je minulih mjeseci ograđena, tako da se na njoj nesmetano odvija praktična nastava za učenike... Na školskoj parceli sade povrće i 60 sorti voća!

Iđirot - biljka za poboljšanje pamćenja

Ljekovito bilje
28.11.2016.

Iđirot - biljka za poboljšanje pamćenja

Iđirot (Acorus calamus L.), posjeduje veliki broj narodnih imena, kao što su: babad, babji štapi, balad, čemin vodeni, kalmus, komuš, korien mirisni, kulmiš, mačic vodeni, šaš mirisavi, vodeni božur, sabljica vodena, zelje tatarsko. Ova višegodišnja biljka, pripadnica je porodice Acoraceae. Porijeklom iz jugoistočne Azije, u Evropu je došao... Iđirot - biljka za poboljšanje pamćenja

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Sabljić

Nema rezultata.