AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Rigolanje

Rigolanje

Pretraga članaka za ključne riječi: rigolanje. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Podizanje vinograda - rigolati ili podrivati?

Za podizanje savremenog vinograda potrebne su značajne investicije. U tom složenom poslu ne bi trebalo preskočiti nijednu cjelinu, pošto se od posađene vinove loze očekuje da plodonosi 20, 30, pa i 40 godina. Učinjene greške pri podizanju vinograda će zasad pratiti od nekoliko godina do više decenija. Neke greške poput lošeg izbora podloge... Podizanje vinograda - rigolati ili podrivati?

Ekološki uzgoj višegodišnjeg nasada oraha

Uzgoj oraha
26.06.2016.

Ekološki uzgoj višegodišnjeg nasada oraha

Ekološka proizvodnja višegodišnjeg nasada započinje podizanjem novog nasada ili pak prijelazom s konvencionalne na ekološku proizvodnju kod već podignutih nasada. Tijekom tog perioda mora se proći prijelazno razdoblje koje traje tri godine, a računa se od podizanja nasada za nove nasade, odnosno, od cvatnje do cvatnje za postojeće nasade. Za... Ekološki uzgoj višegodišnjeg nasada oraha

Kako pravilno podići višegodišnje nasade?

Višegodišnji nasadi su ponovno u modi. Sve češći su upiti o pravilnom načinu zasnivanja i podizanja voćnjaka. No, savjeti se uvijek i ne poslušaju. Ako ste došli na ideju podizanja vlastitog voćnjaka, trebate to napraviti na najbolji mogući način. Važno je znati što biste i gdje biste sadili, jer svaka voćna vrsta ima i neke svoje specifične... Kako pravilno podići višegodišnje nasade?

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Rigolanje

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: rigolanje.

Program osposobljavanja za poslove voćara - šljivara

Program osposobljavanj...

Edukacije i osposobljavanja
Pučko otvoreno učilište...

Ostale oglase možete pronaći ovdje.