AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Privlačenje Investitora

Privlačenje Investitora

Pretraga članaka za ključne riječi: privlačenje investitora. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Voće i povrće iz RS na njemačkom tržištu?

​​Predstavnici Ministarstva za ekonomske odnose i regionalnu saradnju i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ovih su dana posjetili njemačke tvrtke koje se bave preradom voća i povrća. Prve na redu bile su firme iz jugozapadne Njemačke, OGA Bruchsal u Heidelbergu i Bonduelle Reutlingen, u okrugu Reutlingen gdje su naši predstavnici... Voće i povrće iz RS na njemačkom tržištu?

Muzu se uz muziku, a odmaraju na strunjači

Hotel za krave
03.05.2016.

Muzu se uz muziku, a odmaraju na strunjači

Vlasnik tvrtke ''Arifagić-Investment'' Jusuf Arifagić će u općini Bosanska Krupa izgraditi modernu farmu crvenih norveških goveda na lokaciji nekadašnje svinjogojske farme ''Pučenik''. Ovom potezu je prethodila odluka Općinskog vijeća Bosanske Krupe koje je Arifagiću u zakup dalo poljoprivredno zemljište na deset... Muzu se uz muziku, a odmaraju na strunjači

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Privlačenje Investitora

Nema rezultata.