AgroKlub.ba

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Pretraga - Pokusaj Pljacke

Pokusaj Pljacke

Pretraga članaka za ključne riječi: pokusaj pljacke. Rezultati su poredani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Kupusom u glavu otjerao lopova!

Pokušaj pljačke
11.05.2017.

Kupusom u glavu otjerao lopova!

Glavica kupusa kojom ga je vlasnik trgovine pogodio u glavu bila je presudna za lopova koji je pokušao opljačkati banjalučku "Dacu i Anu". Pobjegao je praznih ruku! Naime, prema podacima policije, pokušaj razbojništva dogodio se prije tri dana u Ulici Miloša Obilića oko 20 sati. Razbojnik je u trgovinu ušetao s najlonkama na glavi te s kuhinjskim... Kupusom u glavu otjerao lopova!

EU kažnjava pokušaje prijevare fondova

Europski fondovi
26.01.2016.

EU kažnjava pokušaje prijevare fondova

Tijekom posljednjih tjedan dana povjerenik za poljoprivredu i ruralni razvoj Phil Hogan u dva je navrata odgovarao na pitanja zastupnika Europskog parlamenta. Na Odboru za proračunski nadzor u Bruxellesu govorio je o razrješnici Europske komisije za 2014. godinu, u prisutnosti revizora Europskog revizorskog suda. Zastupnici su postavili mnogo pitanja... EU kažnjava pokušaje prijevare fondova

Niste zadovoljni s gore prikazanim rezultatima? Pokušajte s Google pretragom!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretrage, a prema željenim ključnim riječima.

Poljoprivredni oglasnik - Pokusaj Pljacke

Nema rezultata.